Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta. Faceci, wolicie dziewice, czy niedziewice, odpowiedzcie krótko.

Polecane posty

Gość gość

Nie musicie wdawać się w szczegóły, oczywiście możecie pisać dlaczego, ale wystarczy tylko odpowiedź dziewica, albo niedziewica. No to zaczynamy. Ja wolę dziewice.

Gość gość
odpowiedzcie krótko xxxxxx krótko

Gość gość
Dziewice

Gość gość
Przed albo sie nie stawia przecinka idioto, szukaj w swoim szlamie rownie tepej jak ty. Chociaż trudno będzie taka znaleźć.

Gość gość
Dla mnie to nie ma aż takiego znaczenia, ale jeśli muszę wybierać to jednak skłaniałbym się ku dziewicy.

Gość gość
Oczywiście, że dziewica.

Gość gość
dziewice lepsze

Gość gość
Jaki kretyn, sam sobie odpisuje :D Naucz się pisać, bo na żadna cię nie stać na razie, glabie.

Gość gość
dziewica

Gość gość
Niedziewice.

Gość gość
Tylko i wyłącznie dziewice.

Gość gość
21:49 Wolisz niedziewice? Serio? Nie ogarniam takich ludzi.

Gość gość
Wolałbym niedziewicę.

Gość gość
Jak można być tak sfrustrowanym z powodu braku kobiety, żeby pisać CALY CZAS takie brednie? Wytumaczcie mi to, nie ogarniam takich ludzi.

Gość gość
No to zostaniecie sami panowie. Przykro mi. :) Podpisujcie się jeszcze: prawik/nieprawik :) Z jednej strony stare panny dziewice są wyśmiewane a z drugiej strony gnoi się niedziewice. Tak źle i tak niedobrze.

Gość wpisuje_po_raz_szósty
dziewice :)

Gość gość
Do seksu mogę brać i niedziewicę i dziewicę. Do stałego, poważnego związku tylko to drugie.

Gość gość
Do seksu mogę brać i niedziewicę i dziewicę. Do stałego, poważnego związku tylko to drugie. xxxxx czyli poroochac tak, a do slubu dziewice. :)

Gość gość
Ja mógłbym mieć jedną kobietę na całe życie, ale chciałbym, żeby była dziewicą.

Gość gość
"czyli poroochac tak, a do slubu dziewice. usmiech.gif" Ja tam niedziewicy bym nie chciał, ani do seksu, ani do związku.

Gość gość
Do seksu mogę brać i niedziewicę i dziewicę. Do stałego, poważnego związku tylko to drugie. xxxxx czyli poroochac tak, a do slubu dziewice. usmiech.gif XxX I tu wyłazi męska hipokryzja. Sam by się chętnie wyszlajał, wyłajdaczył z połową miasta, ale przyszła żona ma być "nietknięta". Właśnie przez taką mizoginię nie będziecie mieli szans na żadną. Won z kobiecego forum, przegrywy.

Gość gość
Niedźwiedzice

Gość gość
To czemu tak dużo nie dziewic ma mężów? :D A takiego idioty, to zadna nie zechce, osobno się pisze "nie dziewce", szmato zaszlamiała bez wykształcenia nawet podstawowego. Tego w szkole ucza. Widać, że to ty wszystkie posty piszesz po tym błędzie, chory patosie. " nie" z rzeczownikami pisze się osobno. Takiego debila to nawet jakby mi placicli, to bym nie chciała. A jestem dziewica i w życiu bya mnie nie dotknął nawet, zacofany szowinisto.

Gość gość
ankieta nie ma większego sensu. bo oprócz bycia dziewicą/niedziewicą istnieją ważniejsze cechy, które powodują, że facet chce być z taką dziewczyną, ożenić się z nią itp. jestem dziewicą, na totalny brak powodzenia nie narzekam, ale nie mogę powiedzieć, żebym jakieś szczególne branie miała. nikt to moich stóp nie padł, nikt się na zabój nie zakochał. nie, nie narzekam - stwierdzam fakt. myślę, że autor tego tematu ma jakieś problemy natury seksualnej.

Gość gość
"To czemu tak dużo nie dziewic ma mężów?" V Bo do niedawna jeszcze społeczeństwo nie rozumiało jak poważnym błędem jest wzięcie niedziewicy. Teraz zaczynają rozumieć, gdy widzą, jak błądzi myślami w przestworzach wspominając przystojnego tępaka sprzed lat.

Gość gość
gość dziś To czemu tak dużo nie dziewic ma mężów? smiech.gif A takiego idioty, to zadna nie zechce, osobno się pisze "nie dziewce", szmato zaszlamiała bez wykształcenia nawet podstawowego. Tego w szkole ucza. Widać, że to ty wszystkie posty piszesz po tym błędzie, chory patosie. " nie" z rzeczownikami pisze się osobno. Takiego debila to nawet jakby mi placicli, to bym nie chciała. A jestem dziewica i w życiu bya mnie nie dotknął nawet, zacofany szowinisto x myślę dokładnie tak samo. pozdrawiam, 22:06 :)

Gość gość
"ankieta nie ma większego sensu. bo oprócz bycia dziewicą/niedziewicą istnieją ważniejsze cechy, które powodują, że facet chce być z taką dziewczyną, ożenić się z nią itp." Tak, ale brak dziewictwa to cecha, która np. u mnie skreśla kobietę niezależnie od pozostałych. Choćby nie wiem jak z******ta była.

Gość gość
dziewica bo taka jako jedyna się szanuje a to rzadko spotykane

Gość gość
"jakieś szczególne branie miała. nikt to moich stóp nie padł, nikt się na zabój nie zakochał." V Bo może nie wiedzą, że jesteś dziewicą, gdyby faceci z otoczenia wiedzieli to rozpalaliby się do czerwoności i zabijali o ciebie, przynajmniej niektórzy, a w przyszłości będzie jeszcze większy popyt na to zważywszy na koorestwo kobiet z wybitnie otępionymi umysłowo, niewyobrażalnie atrakcyjnymi prymitywami.

Gość gość
dziewica!