Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta. Faceci, wolicie dziewice, czy niedziewice, odpowiedzcie krótko.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś "ankieta nie ma większego sensu. bo oprócz bycia dziewicą/niedziewicą istnieją ważniejsze cechy, które powodują, że facet chce być z taką dziewczyną, ożenić się z nią itp." Tak, ale brak dziewictwa to cecha, która np. u mnie skreśla kobietę niezależnie od pozostałych. Choćby nie wiem jak z******ta była. x wybacz, ale o głupszej selekcji nie słyszałam...

Gość gość
dziewica to dziewczyna która trzyma cnotę dla męża prawiczka

Gość gość
Wolę zecydowanie dziewice.

Gość gość
gość dziś "jakieś szczególne branie miała. nikt to moich stóp nie padł, nikt się na zabój nie zakochał." V Bo może nie wiedzą, że jesteś dziewicą, gdyby faceci z otoczenia wiedzieli to rozpalaliby się do czerwoności i zabijali o ciebie, przynajmniej niektórzy, a w przyszłości będzie jeszcze większy popyt na to zważywszy na koorestwo kobiet z wybitnie otępionymi umysłowo, niewyobrażalnie atrakcyjnymi prymitywami. x ci, z którymi byłam - wiedzieli. jeżeli twoim zdaniem kobiety sypiają wyłącznie z "wybitnie otępionymi umysłowo" to ja nie mam więcej uwag. masz po prostu straszne kompleksy.

Gość gość
nigdy żaden mnie nie zapytał czy ja dziewica czy niedziewica,ludzie się do siebie zbliżają zakochują a takie intymne sprawy to potem wychodzą naturalnie ,z wami jest coś nie tak

Gość gość
haha widzicie jakie mają branie dziewice

Gość gość
gość dziś dziewica to dziewczyna która trzyma cnotę dla męża prawiczka x dziewica to kobieta, która nie odbyła stosunku seksualnego. możesz mieć swoje zasady, ale w ich imię nie zmieniaj pewnych ogólnie ustalonych definicji, bo to żałosne.

Gość gość
Gadajcie co chcecie, każdy facet podświadomie woli dziewice, gdyby tak nie było to nie byłoby błony dziewiczej jako znaku rozpoznawczego, u faceta takiego znaku nie ma. U samicy został wytworzony, by samiec miał pewność, że potomstwo należy do niego, więc zdrowy psychicznie człowiek nie może nie woleć dziewicy. Po coś ta błona jest.

Gość gość
Szuka dziewicy na żonę ten który w******yl z 20 panienek.

Gość gość
gość dziś haha widzicie jakie mają branie dziewice x cały czas nie rozumiesz. to nie jest tak, że z dwóch kobiet facet na ślepo wybierze dziewicę. chodzi o to, że dla wielu po prostu ideałem by było, gdyby partnerka była dziewicą. ale żaden nie odrzuci kobiety z powodu braku dziewictwa, ani żaden też nie zwiąże się z taką tylko dlatego, że jest dziewicą.

Gość gość
no właśnie ja też bym wolała prawiczka,ale nie odejdę od kogoś kogo kocham bo nieprawik,tak jak i mnie nikt nie opuścił bo niedziewica,miłość to miłośc

Gość gość
tutaj był kiedyś temat dziewczyny która miała brania, że była dziewica a koleżanki niedziewicami i to się stało kiedy o tym wyszło na jaw.

Gość gość
Ja nawet, jakbym się zakochał w nie dziewicy do nieprzytomności to mimo ogromnego cierpienia i tak powstrzymałbym się całą siłą od związku z nią.

Gość gość
gość dziś Gadajcie co chcecie, każdy facet podświadomie woli dziewice, gdyby tak nie było to nie byłoby błony dziewiczej jako znaku rozpoznawczego, u faceta takiego znaku nie ma. U samicy został wytworzony, by samiec miał pewność, że potomstwo należy do niego, więc zdrowy psychicznie człowiek nie może nie woleć dziewicy. Po coś ta błona jest. x to prawda, ale to jest jedna z wielu cech i w życiu rzeczywistym te inne cechy sa bardziej decydujące. nawet nie chodzi o cechy. ale człowiek się zakochuje i nie zwraca uwagi, czy dziewica czy nie. moja błona jakoś nikogo nie urzekła na tyle, żeby się ze mną związał;) autor tematu po prostu nigdy nie miał dziewczyny. stworzył sobie w głowie jej idealny wizerunek i typowa natura męska (o jakiej piszesz) popchnęła go właśnie ku poglądowi "tylko dziewica".

Gość gość
ale można być w kilku związkach i nie uprawiać seksu

Gość gość
wtedy kobieta się szanuje a to jest piękne jak potrafi wstrzymać z seksem aż do ślubu dla męża prawiczka

Gość gość
gość dziś Ja nawet, jakbym się zakochał w nie dziewicy do nieprzytomności to mimo ogromnego cierpienia i tak powstrzymałbym się całą siłą od związku z nią. x ale ilu jest takich, jak ty? 1%? Ty najpierw znajdź harmonię z samym sobą, wyrzuć z siebie nienawiść, bo w takim rozedrganym stanie emocjonalnym to ty się na bank nie zakochasz...