Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak usidlić uciekającą dziewczynę od ołtarza?

Polecane posty

Gość gość
Widzę, że przewinął się wyżej temat Bliźniąt i Rybek. Dziwne bo ja mam szczęście w nieszczęściu do Bliźniąt. Pierwsza moja dziewczyna była bliźniaczką. Miłość jak narkotyk, a potem rozejście i rozpacz jak po ciężkim zjeździe. Potem poznałem dziewczynę, wpadła mi w oko, a ja jej. Data urodzenia? 6 czerwca. Przypadek? Na uczelni też poznałem dziewczynę, podrywała mnie, też bliźniaczka. Widać, że między nami bliźniętami a rybami istnieje jakaś fascynacja, niestety dość płytka...przynajmniej z mojego doświadczenia. Bliźniętom obce są emocje, a ryba nimi żyje. Bliźnięta chcą ciągłej aktywności intelektualnej, a ryby spokoju i wytchnienia. Na krótką metę czy jako przyjaciele stanowią świetne połączenie, ale jako kochankowie... Hm.

Gość gość
to zwykle facet ucieka od oltarza, a kobieta probuje go usidlic.przypadek szczegolny

Gość gość
dzisiaj faceci się garną do ołtarza a kobiety wieją gdzie pieprz rośnie

Gość gość
zwłaszcza rybki i bliżniaki z głosikiem wołającym o ucieczkę; znaki te paradoksalnie pasują do siebie, są prawie takie same - jako jedyne są podwójne, niejednoznaczne, gdzieś zawieszone nie udaje sie zazwyczaj im osiągnąć harmonii wspólnej bo są właśnie takie same, a to się odpycha po czasie, wieć lepsza dla obu z nich pośrednia waga :-) czesto te dwa znaki traktują siebie jako konkurencje..

Gość gość
nie łatwa sprawa

Gość gość
ciekawe ile jest takich sytuacji z dziewczynami że uciekają bo coś mają w sobie że muszą.. bo na pewno sie to zdarza współczesnie

Gość gość
może tylko te dwa znaki tak mają

Gość gość
Zrobic jej dzieciaka

Gość gość
nie chce dzieciaka, ale ją:-)