Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezus jest Panem.

Polecane posty

Gość gość

Jezu Chryste w Twoje imię przebaczam wszystkim cokolwiek mi uczynili,wyrzekam się szatana,złych duchów i ich dzieł. Jezu przyjmuję cię jako mojego Pana ,Boga Odkupiciela.Kocham Maryję Zawsze Dziewicę i wszystkich Świętych.Amen

(...) fragment: Dopomóż mi do tego, o Panie, aby oczy moje były miłosierne, bym nigdy nie podejrzewała i nie sądziła według zewnętrznych pozorów, ale upatrywała to, co piękne w duszach bliźnich, i przychodziła im z pomocą. -o- Dopomóż mi, aby słuch mój był miłosierny, bym skłaniała się do potrzeb bliźnich, by uszy moje nie były obojętne na bóle i jęki bliźnich. -o- Dopomóż mi, Panie, aby język mój był miłosierny, bym nigdy nie mówiła ujemnie o bliźnich, ale dla każdego miała słowo pociechy i przebaczenia. -o- Dopomóż mi, Panie, aby ręce moje były miłosierne i pełne dobrych uczynków, bym tylko umiała czynić dobrze bliźniemu, na siebie przyjmować cięższe, mozolniejsze prace. -o- Dopomóż mi, aby nogi moje były miłosierne, bym zawsze śpieszyła z pomocą bliźnim, opanowując swoje własne znużenie i zmęczenie. Prawdziwe moje odpocznienie jest w usłużności bliźnim. (...) fragment modlitwy św. Faustyny

Gość gość
Kocham Jezusa Chrystusa, bądź szczęśliwy Piotrze z całą swoją rodziną.

Gość gość
Bóg czeka na ciebie.

Gość gość
Rzuć to ,wróć do BOGA.

Gość gość
Pytam ,czy modlić się za ciebie?

Gość gość
Niech sobie będzie panem, kto mu zabroni? Tylko biorąc poprawkę na to, co się wyprawia na świecie obecnie, słabe coś te jego moce. Świat zszedł na psy i niby tylu bogów,a nie radzą sobie

Gość gość
Ludzie są tak okropni, że nawet w piekle im zamkną drzwi przed nosem:-PBóg ani Szatan nie radzą sobie z tym plugastwem ludzkim :-(

Gość gość
Moc Pana jest wielka, a kto wierzy i modli się do BOGA nie zazna odrzucenia.Amen.

gość dziś Cyt: "Niech sobie będzie panem, kto mu zabroni? Tylko biorąc poprawkę na to, co się wyprawia na świecie obecnie, słabe coś te jego moce." x To nie moce Stwórcy są słabe ale to ziemski człowiek, jest słaby bez Niego kiedy grzęźnie w grzechu, który odbija się rykoszetem na nim samym i wszystkich dookoła. Człowiek odwraca się do Wszechmocnego i chce aby jego On mu służył pomocą kiedy on sam chodzi złą drogą. Kiedy stworzenie nie chce uznać praw Wszechmocnego wówczas sam idzie na zagładę zła. Ojciec Niebieski jedynie może zachęcać do powrotu na dobrą drogę. Przez Pismo św.. czyli proroctwa i proroków, jego kapłanów, błogosławionych i świętych przez ich dzieła. Ale nie może zmusić zmuszać siłą bo nie jest gwałcicielem jak demony. Ojciec Niebieski dał nam wolną wolę jako prezent i On zawsze ją uszanuje. Nawet kosztem własnego cierpienia kiedy Jego dzieci idą na wieczne zatracenie z własnego wyboru.

Gość gość
Kiedy zły nas zniewoli nie mamy własnej woli,uratować nas może jedynie modlitwa, kogoś bliskiego ,albo nawet obcej osoby.

Gość gość
W imieniu Jezusa Chrystusa i panie bożę dziękuje c ze uzdrawiasz w imieniu jezusa chrystusa nakazuje aby twoje ciało narządy i krew podały się mocy działania imienia Jezus dziekuje c***anie boze ze teraz uzdrawiasz W imieniu jezusa palcu bądź zdrowy

Gość gość
Amen.

Gość gość
Pozdrowienia dla mamy, Elżbietki też masonki?Dużo wam płacą?Ile jest dla was warte życie? Tatuś piękny przykład dał,ile to jest warte życie!Gdzie paliliscie ciała dzieci po skrobankach? W kominku? Pan,Jezus nauczył mnie wybaczac.Ciężko było,ale jakoś brne przez to życie dzięki Bogu.

Gość gość
Polecam przeczytanie wizję piekła Księdza Bosko.

Gość gość
Głębokie wyrazy współczucia dla całej rodziny. Pięknie mamusia cię pokierowala ,zaprzeczać duszę diabłu! Dziewczynki też maja pakt z diabłem?....!!!! Boże chroń nas przed takimi lekarzami i weterynarzami!

Gość gość
Kto uzna Najświętszą Maryję za swoją matkę i ofiaruję jej swoje serce to nigdy nie zginie .

Gość martyna 33
Gość 21.25 Od razu widać, że nie czytasz Biblii, czyli Słowa Bożego. Bo my mamy sieę modlić TYLKO do Boga i Jego Syna. Bo Jezus jest JEDYNĄ drogą do Ojca: " Ja jestem droga i prawda, i żywot. Nikt nie przychodzi do Ojca, tylko przeze Mnie " ( Jan 14.6 ). Tylko dzięki Panu Jezusowi człowiek może być zbawiony: " Bo jeśli ustami swoimi wyznasz, że Jezus jest Panem. I uwierzy w sercu swoim, że Bóg wzbudził Go z martwych, zbwiony będziesz" ( Rzym.10.19 ).