Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet dlaczego jesteście chamskie dla mniej przystojnych mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

o to jest pytania do was

Gość gość
ja nigdy nie jestem chamska dla mniej przystojnych,to jakies prymitywne baby

Gość gość
bo często jest to spotykane nie mówie o brzydkich ale mniej przystojnych mężczyzn

Gość gryfny
kobiety powyrzucały facetów ze swojego życia zgodnie z prawem, skoro nie pracuje i nie zarabia pieniędzy to miejsce faceta jest pod mostem albo w więzieniu i hooj to kobietę interesuje, że facet sprzedał swoje auto albo komornik zabrał wszystko i sprzedał za bezcen, teraz kobieta chce jeszcze dowalić facetowi aby poszedł na dwa lata siedzieć a jako bezbronna otrzyma z funduszu alimentacyjnego chociaż 500 PLN miesięcznie na dziecko i to ma zapewnione a facet niech siedzi w pierdlu przez dwa lata , gdy po dwóch latach odsiadki wyjdzie w końcu na powietrze to i tak nie znajdzie pracy jako 'skazany' i znowu będzie zalegał z płaceniem alimentów i znowu na dwa lata pójdzie za kraty a kobieta będzie co miesiąc otrzymywać alimentacyjne z funduszu , czy dobrze kombinuję, czy tak to wygląda w realu ?

Gość gość
Kolo wyżej ma rację. Kobiety są chciwe, podstępne i zawistne. Są miłe, tylko jak mają w tym interes. Idź na sporty walki, potrenuj parę lat, idź do pracy, inwestuj w siebie. Za parę lat nogą z łóżka będziesz spychać laski. Wtedy jakaś przechodzona cwaniara wciśnie Ci kit, jaki super jesteś, jak bardzo Cię kocha i ożenisz się z chciwą wydrą. Jak większość z nas. Pozdro! P.S Wiesz dlaczego kobiety nas nie szanują? Bo dajemy im się wykorzystywać.

Gość gość
Popieram:-o chociaz jestem kobieta, dajecie wykorzystywać sie jak dojne krowy:-o

Gość gość
Jak dobrze być przystojnym i nie mieć takich żałsnych problemów xDDD

Gość gość
Przystojni też są wykorzystywani. Po prostu nie można sobie na to pozwalać i tyle :) Czasami wiem, że jestem wykorzystywany, ale co mi tam, podmucham trochę i na razie. I następna. Uważam, że facet zawsze płaci kobiecie za sex, nie w ten to w inny sposób.

Gość gość
Przebadaj sir jeszcze, czy nie masz jakiegos syfa.

Gość gość
Co wy wszystkie z tym syfem? Zazdrościcie nam, że dmuchamy was, a potem zostawiamy. Zła jesteś, że robisz tylko za materac. Więc próbujesz się odgryźć. Patrz żebyś sama nie dostała czego. Porządniejsze od ciebie berka łapały.

Gość gość
Padlina jest niezdrowa.

Gość gość
Za materac nie robie i nie zamierzam dla takiego padola jak Ty:-D Mam wibrator:-D

Gość gość
Padlina jest niezdrowa.Nie jedzcie mięsa bo to syf.

Gość gość
Masz racje, nie jedzcie padola:-D

Gość gość
Nazywasz mnie "padolem" i piszesz z dużej litery zaimek osobowy zwracając się do mnie. Cóż za brak konsekwencji. I co to ten "padol"? Lepiej nie grypsuj, bo ci nie wychodzi. No i jestem przekonany, że pod gorszymi ode mnie leżałaś i w dodatku szczęśliwa byłaś. Pozdro!

Gość gość
Bo niektórzymają złe podejście do kobiet; traktują je księżniczki. Biblia wyraźnie mówi ,że kobieta jest tylko dodatkiem i tak należy z nią postępować.

Gość gość
a dlaczego faceci sa chamscy w stosunku do mniej ladnych kobiet ?

Gość gość
Że faceci uważają się za cud świata. A tak się zastanawiam z czym do ludzi? I doceniają nas dopiero jak stracą.

Gość gość
I znowu zlot forumowych nieudaczników.Umowcie się sami że sobą bedzie spokój .

Gość gość
To proste, kobieta dzieli mężczyzn na dobrych(przystojnych) i złych(nieprzystojnych). Każdemu facetowi poniżej określonego wzrostu, wąskiemu w ramionach czy niezbyt atrakcyjnemu z twarzy, lub bez niskiego, pewnego siebie tonu głosu kobieta życzy w głębi duszy śmierci na raka, bo jest po prostu małpą o umysłowości statystycznego jaskiniowca sprzed tysiącleci, ani o krok posuniętą w ewolucji. Nawet jeśli ten facet miałby na koncie tysiące dobrych uczynków i nic nie zrobił to kobieta odczuwa na jego widok niezrozumiałą dla niej irytację, wewnętrzną wściekłość, pogardę, czasem rosnącą do nienawiści. Z kolei analogicznie przystojny facet może być zbrodniarzem, gwałcicielem, mordercą, albo zwykłym c***jem, który ją bije, handluje narkotykami itd., a kobieta zawsze będzie miła, służalcza i uległa wobec niego. Podam wam scenę z wczoraj z autobusu, ja jestem atrakcyjny z wyglądu, jechałem na ostatnim siedzeniu z tyłu, jakaś panienka wsiadła. Po prawej i polewej u góry są takie miejsca na ubrania, kurtki, torby itd., miałem tam kurtkę, wysiadałem na następnym przystanku, chciałem ją zdjąć i spadła jej na łeb, od razu zrobiła się wk*rwiona z taką wściekłą miną rozgląda, odwróciła, zobaczyła, że to moja kurtka, natychmiast uśmiechnęła się od ucha do ucha zrobiła czerwona i automatycznie zmieniła nastawienie, przeprosiłem, powiedziała, że nic nie szkodzi. Kobietami rządzi tępa, małpia część mózgu.

Gość gość
Kobiety to tępe peezdozwierzaki, których mózgiem jest układ rozrodczy, a moralność i etyka to atrakcyjność fizyczna.

Gość gość
8:50 a faceci to niby co? Interesuja sie brzydsza kobieta nawet jezeli ma 1000 dobrych uczynkow na koncie? Prawda kobiety sa bardziej wybredne, ale taka jest natura od zawsze zylismy w haremie. Facet musi byc najlepszy z grupy najsilniejszy najmadrzejszy itd. I tylko on ma prawo sie rozmnazac, a kobiet w haremie jest wiele i wszystkie podobne do siebie.

Gość gość
9:00 Nie, nie interesujemy się, ale nie życzymy każdej nieatrakcyjnej kobiecie śmierci na raka, tortur, cierpień i odróżniamy dobro od wyglądu.

Gość gość
"Facet musi byc najlepszy z grupy najsilniejszy najmadrzejszy" Tylko 2 pierwsze punkty, najmądrzejszy na pewno nie, kobiety nie lecą na inteligencję.

Gość gość
Wtf a ktora kobieta zyczy brzydkiemu facetowi smierci??? Ja na pewno nie pogadam z nim pozartuje jezeli jest fajny z charakteru to bedziemy przyjaciolmi, ale jako partnera bym go nie chciala. Jestem dla wszystkich mila bo wyglad to niezalezna od osoby sprawa.

Gość gość
Ale wy jestescie DURNI i OBLUDNI. Jakbyscie WY nie zwracali uwagi na wyglad. Przeciez sami lecicie na ledne/piekne laski, ktore sa wredne. Bo na widoki brzydkiej ale do porzygania milej i uczynnej Wam poprostu penis nie staje

Gość gość
Wiele kobiet leci na inteligencje jezeli facet jest tez przystojny. Kazda kobieta chce miec ladne silne i madre dziecko.

Gość gość
w treści tematu jest poważny błąd ,powinno być napisane "pytanie do dziewczynek..."

Gość gość
9:07 Życzycie, jesteście odruchowo chamskie, bo wasz mózg przełącza się na inny tryb, wobec przystojnych, bezmyślnych tępaków jesteście służalcze, żałośnie uległe, bezmyślne i otępione narkotykami. Nie pożartujesz, bo jak jest spotkanie towarzyskie 20 inteligentnych przeciętnych z wyglądu facetów, jeden przystojny tępak wyższy od nich o głowę i 2000 kobiet, to będzie kółeczko 2000 kobiet wokół tego faceta, a reszta będzie podpierała ściany, choćby miała w głowie 10 encyklopedii, podróży dookoła świata i ch*j wie czego jeszcze.