Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okaleczam siebie

Polecane posty

Gość gość

Jestem w totalnym dołku,za każdym razem jak mnie upokarza przed dziećmi, liczy każdy mój wydatek itp chcę umrzeć. Ciągle słyszę zapłać hehe ale jak jak nie zarabiam ON: na kolana i ... Umieram w tym momencie i nawet dla dziewczynek nie chce mi się żyć Dwa dni temu wyczulam guzek na potylicy,powiedział: znowu wymyslasz! A Ja już nie mogę,drapie się do krwi,wbijam nożyczki i noże w ciało,a potem wariatka chowam to przed całą rodziną... Mam dość chcę odejść....

Gość gość
to odejdź..od niego! i koniecznie do lekarza!! dzieci bardzo Cie kochają,dla nich jesteś najważniejsza i nie możesz się poddać

Gość gość
Czy ci wszyscy faceci tak sie zmieniaja po slubie czy macie klapki na oczacH jak za nich wychodzicie ??? Idz do psychologa. Guzek to pewnie tłuszczak i trzeba go wyciąc.

Gość tereskaq
Samookaleczanie jest poważnym problemem. Spróbuj terapii, tylko w dobrej klinice, z dobrym specjalistą. To mogą być zaburzenia kontroli impulsów, połączone z depresja i może jeszcze innymi przypadłościami? Nie wiem skąd jesteś, ale chyba warto próbować walki o lepsze jutro, np. w Psychomedic w Warszawie http://psychomedic.pl/psychoterapeuta-warszawa/ . Pracują tez w weekendy, więc nie ma wymówek, że praca itp.

Gość gość
powiedz to Najświętszej Maryi ona szybko przyjdzie z pomocą i nie zostawi cię bez pomocy gdyż kocha każdego nieskończenie. Przeczytaj historię węgierskiej dziewczyny Elżbiety Szanty.