Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkolne gwiazdy które znęcały sie psychicznie i fizycznie

Polecane posty

Gość gość

nad słabszymi od siebie powinny przejść przez to samo piekło w latach późniejszych. Życzę im wszystkiego najgorszego.

Gość gość
Nie znęcałem się specjalnie nad nikim w szkole. Byłem najsilniejszy. Wszyscy się mnie bali praktycznie w całej szkole, a przynajmniej musieli się ze mną liczyć. Piękne czasy. Nieraz komuś wlałem, ale też nieraz stanąłem w obronie jakiegoś frajera. Ale zdarzyło mi się niestety czasem pomęczyć kogoś słabszego. Niestety dzieci takie są, a ci słabsi to często sami się prosili. I niech sobie żaden frajer nie myśli, że to tak łatwo być "silnym" chłopakiem. Kiedy wy leżeliście i zbijaliście bąki ja trenowałem już od 7 roku życia. Poza tym zawsze w szkole był ktoś, kto chciał się z tobą spróbować. Ciagle trzeba było udowadniać swoją pozycję i siłe, to nic takiego fajnego ani prostego. Gdyby tak było, to sam byś nie był ofiarą, więc nie miałcz. Tylko ćwicz ośle.

Gość gość
Może tego nie rozumiesz, ale w bójce liczy się charakter. Tobie go brakowało. Inaczej nikt by ci nic nie zrobił. Nawet tych słabych nikt nie męczył, jeśli byli charakterni. Wiesz ile razy ja musiałem się postawić? Ile razy biłem się ze starszymi, z kilkoma, z silniejszymi. W bójkach byłem kilka razy połamany. Spróbuj jak to jest. To zobaczysz, że po prostu wolisz być ofiarą, bo nie masz charakteru.

Gość samobójca84
kara musi być

Gość gość
Smialo do mnie tepe osilki moga startowac najprawdopodobniej zywo z tej walki nie wyjda. A jak wyjda to na pewno beda kalekami do konca zycia.