Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOLMENA

ZAROCZYŁA GO INNA, CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość gość
Rozumiem, że drugiej części wpisu nie komentujesz przez skromność....:)

Gość maczu piczu
Zauroczyl sie raz, zauroczy sie drugi, trzeci...czy chcesz naprawde jego powrotu. Jak to ktos slusznie kiedys powiedzial: jesli kochasz dwie osoby, to wybierz zawsze ta druga, bo gdybys naprawde kochal ta pierwsza, to ta druga by sie nigdy nie pojawila..

Gość gość
Bedziesz dla niego zona idealna moja droga. On bedzie sie zakochiwal w roznych d****h a ty bedziesz czekac jak piesek bo to przeciez facet z twoich snow. :/ a i tak wina bedzie potem po stronie jego kochanek. Blagam nie kalecz swiata

Gość gość
Proponuję żebyś mu obwieściła że poznałaś faceta który cię zauroczył i też musisz się namyślić z kim chcesz być. Dorzuć od niechcenia że to menedżer w dużej korpo z Lexusem i platynową kartą o posągowym ciele nie wspominając. Zaznacz, że TYLKO cię pociąga, bo wygląda na mistrza w TYCH sprawach. Wszystko z czarującym uśmiechem na ustach :)

Gość gość
O! Dobre! Zbij go z pantalyku. Odwroc sytuacje. Niech sie poczuje na Twoim miejscu. Moze zacznie cos do niego docierac.

Gość gość
Gosc 9.42 Prawda.

Gość maczu piczu
10:23 Dobry pomysl ale niestety nie funkcjonije. Dlaczego? Bo on jest teraz zajety soba i swoim popedem, i zona jest mu moralnie obojetna. Moze stanac nago na rekach a on przejdzie obok i nie zauwazy. Faceci sa prosci :D

Gość sia la la la
Powiem tak- każ mu spierrdalać :) Niech idzie do tamtej :) Na 99% nic z tego nie wyjdzie i będzie próbował wracać do Ciebie, wiem, bo to przerabiałam. Dwa razy. Raz facet chciał wrócić po dwóch miesiącach, drugi po pól roku prawie. Obu pogoniłam chociaż praktycznie błagali 'bo zrozumieli co stracili'. :) Faceci tak mają, jak ich olejesz, nie daj Boże dla innego faceta, jak widzą, ze jesteś zadowolona z życia, opamiętują się :)

Gość gość
Wybacz autorko, ale jesteś totalną kretynką. Facet mizdrzy się z inna, przyznaje, że myśli o niej w kategoriach seksualnych, jest zauroczony w dodatku niepewny uczuc do Ciebie, a Ty się jeszcze zastanawiasz, jak o niego walczyc?! Kopa w doope i tyle niezdecydowanemu paniczowi!!! Masz jakas godność czy w pogoni za misiaczkiem wszystko zatraciłaś? Rzuć go w cholerę i znajdz kogoś wartościowego, bo z tym zawsze już będziesz sie bała, czy czasem znowu nie zauroczy sie w innej. po prostu nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że facet mówi mi o zauroczeniu inną i ja to jeszcze przyjmuje i zastanawiam sie jak walczyc :O Ponizej mojej godności, taki facet to zdrajca i tyle

Gość gośćmmmmmmm
Sorry ale ja bym nie miała sentymentów, krótka decyzja, albo wóz albo przewóz. Piszesz, że sie zauroczył, ok wróci do Ciebie i jaką masz pewność, że za miesiąc czy 2 dalej się w innej nie zauroczy? Albo sie kogoś kocha i chce sie z nim być, albo nie...

Gość gość
autorko, miej godnosc

Gość gość
Przynies mu papiery rozwodowe. Zimny prysznic mu sie przyda :D

Gość gość
Cytuję autorkę: Byliśmy z moim chłopakiem razem trochę ponad 4 lata. Ciężko jest rozwieść się z kimś, kogo się nie poślubiło, blondynie powyżej.

Gość gość
Faceta fascynuje inna a ty sie jeszcze zastanawiasz?

Gość gość
O prosze prosze jaka rozmowa ty naiwne babsko zapytaj lepiej jak mu dobrze było mnie p******ic sex był boski

Gość gość
Dam więcej szczegółuw