Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOLMENA

ZAROCZYŁA GO INNA, CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość DOLMENA

Witam, przedstawie trochę moją sytuacje, bo nie mam pojęcia co robić... Byliśmy z moim chłopakiem razem trochę ponad 4 lata. Jakieś 3 tygidnie temu stwierdził, że nie jest pewien swoich uczuć i musi przemyśleć czy nadal mnie kocha. Rozstaliśmy sie, z zamiarem odpoczęcia od siebie i zobaczenia czy będziemy tęsknić. Kontakt mamy praktycznie cały czas, rozmawiamy o powrocie do siebie, ale on twierdził, żee nadal nie jest pewny. Wczoraj przynał mi się, że poznał kogoś jeszcze. Dziewczyna totalnie go zauroczyła... Sam mówi, że chodzi tutaj tylko o pociąg fizyczny, nic wiecej. Nic do niej nie czuje, jest przekonany, żenie byłby z nią szczęśliwy, nie bylby w stanie jej zaufać... W poniedziałęk był na jakiejś imprezie, dziwnym trafem ona też się tam znalazła. Przyznał się, że był pijany i całowali się. Mówi też, że załuje. Myśli o mnie, brakuje mu mnie, było mu ze mną dobrze - tak powiedział. Ale zdecydować nie potrafi, czy chce próbowac ratowac Nasz związek czy nie... Ja nie wiem co robić, kocham go i to bardzo. Wiem co to zauroczenie, bo sama to przeszłam będąc z nim ale przeszło. Zauroczenie zawsze przechodzi. K. powiedział, że tamta namieszała mu w głowie, że chce się od niej uwolnić, ale nie umie. Kocham Go, chcę ratować ten związek, wiem, że sama musze się zmienić, bo trochę się zapuściałam... Do tamtej nie czuje nic, tylko go pociąga... Ten pocałunek jestem w stanie zapomnieć, w końcu obecnienie jesteśmy razem. Nie wiem co robić, pomocy!!!!

Gość DOLMENA
Pociąga go w sposób fizyczny tylko... Nie kocha jej. To są jednak dwie zupełnie inne kwestie...

Gość DOLMENA
Mam walczyć? czekać? próbwać?

Gość gość
Czekaj,ale w miedzyczasie szukaj sobie innego.Nie masz pewności co bedzie dalej.

Gość gość
Skoro jak twierdzisz i on ,to tylko pociag fizyczny,to czekaj,czekaj. Jemu moze uda sie ja bzyknac i wowczas zdecyduje z,kim chce chce byc. Glupie pytanie, jak ci zalezy i uwazasz,ze mu przejdzie to nad czym myslisz. Wyjscie masz wowczas jedno nie.

Gość DOLMENA
Mam wielką nadzieje, że mu przejdzie... Najgorsze jest to jego niezdecydowanie. Mówie, że musi zdecydować, że tak dalej nie mogę, a on mi odpowiada "Nie umiem.."

Gość gość
Że też taki idiotki chodzą po ziemi... przepraszam, ale mi jedno przychodzi do głowy - facet poleciał popróbować swoich sił gdzieś indziej, zostawił sobie otwartą furtkę, żeby bez roochania nie zostać. Ja bym postawiła sprawę jasno - tu, albo tu. Jak nie wiesz, to wynocha

Gość DOLMENA
Wiem, że do niczego Go nie moge zmusić...

Gość gość
* jak nie wie ... piszę z tel i się mylę

Gość DOLMENA
Ja wiem, że jestem idiotką... Wiem też że musze mu kazać wybrać, ale wiem co odpowie. Powiedzieć "wynocha" - chciałabym umieć.

Gość gość
Jemu na Tobie lalu nie zależy skoro zaurocza się innymi.

Gość DOLMENA
Ja przez te 4 lata też przezyłam takie zauroczenie kimś. Co nie znaczy, żwe mi nie zależało. Sama po sobie wiem, że to przechodzi.

ok, juz wiem, czekasz az ktos napisze: kochana nie martw sie, ta niunia nie dorasta ci do piet i szybko wroci z kwiatami i bedziecie wspolnie budowac bialy domek z ogrodkiem i plodzic gromadke dzieci

Gość gość
Zero godności. W życiu nie pozwoliłabym się tak traktować. Facet sobie zostawia otwarta furtkę, sprawdza z kim mu lepiej, a ty czekasz jak frajerka, zamiast szukać sobie faceta bardziej ogarnietego. Obecnie nie jesteście razem, wiec zadbaj o siebie i tez kogoś poznaj, będziesz miała porównanie. A najlepiej jak postawisz sprawę jasno - facet albo do ciebie wraca albo spada na zawsze i na decyzje czekasz jeden dzień, nie dłużej. Jak kocha to wróci, jak nie to lepiej dla ciebie, bo będziesz miała szansę na znalezienie normalnego faceta.

Gość DOLMENA
Nie nie czakam na coś takiego. Czkema na kogoś kto może był w podobnej sytuacji...

Gość gość
ZS, jak ja Cię kurna nie lubię to Ty pojęcia nie masz. Ale szlag mnie trafia, że zawsze masz rację

Gość gość
Jesteś ślepa ? On cię w ogóle nie szanuje.

Gość DOLMENA
Próbowałam, ale nie umiem go sobie odpuścić...

Gość gość
Gdyby cię kochał wątpliwości by nie miał.W tej chwili masz rolę koła zapasowego.Jak mu z tamtą nie wyjdzie ttmo do ciebie wróci.Dziękuję za taką łaskę.

Gość gość
No to sobie nie odpuszczaj, jaki problem? Jeśli dobrze ci z tym to nikomu nic do tego. Na ten przykład nie ja będę sie czuła jak sponiewierana szmata bez klasy a ty dzecino

Gość DOLMENA
Ja mu powiedziałam, że do momentu kiedy nie jest z tamtą dziewczyną może do mnie wrócić. W momencie kiedy zaczną się spotykać do mnie powrotu nie ma, bo nie mam zamiaru być planem B. Obecnie nie jest ani ze mną, ani z nią...

Gość gość
Buahahah :D