Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy w łóźku czujecie przywiązanie partnera najbardziej?

Polecane posty

Gość gość

tzn. co sprawia że czujeci coś więcej między wami, niż tylko że to przyjemne. Np. ja lubię jego spojrzenie na wchodzi pierwszy raz..:-) Macie coś podobnego? kiedy przed dojściem? czy jak np. wasz facet próbuje sprawić byśmy odleciały etc?

Gość gość
najwieksza przyjemność jest jak to sie juz konczy :)

Gość gość
ale wtedy już chyba nie zwracasz uwagi na nic:-) tymbardziej czy coś więcej czuje akurat do Ciebie.. zwłaszcza jeżeli robi to za wcześnie

"Przywiązanie w łóżku"? Wtedy kiedy jest poza nim, szczególnie wtedy. A w łóżku - nie wiążę partnera, więc nie mam pojęcia :D Dobrze ci radzę autorko, przyjrzyj się uważniej temu co piszesz, i pisz tak, żeby było to zrozumiałe dla rzesz tu czytających 🖐️

"szczery" - o tych "rzeszach", to było z przymrużeniem oka ;)

Gość gość
to co Wy nic nie czujecie więcej w seksie? :-( macie 35+ i patrzycie w sufit podwieszany :-(

Gość gość
ale kiedyś eksperymentowałyście?

"Eksperyment" nierozerwalnie wiąże się z badaniem, a co za tym idzie z doświadczaniem nieznanego w znanym. Zatem, skoro wiem, co mnie z kim wiąże, nie ma potrzeby trąbić o tym na prawo i lewo tym bardziej, że akurat ten "eksperyment" z obu stron jest nieobliczalny i nigdy nie jednaki. Pozdrawiam resztki "rzesz" na tym forum, i uciekam z chęcią do życia, które nieodwołalnie wyrywa mnie do działania na swoją korzyść. Miłego dnia ! :D 🖐️

Gość gość
jak tak chcesz zatrzymać dla siebie, to raczej małe szanse powodzenia

Gość gość
wiele dziewczyn z opowiadań lub dobrą minete nawet bardziej niz klasyczne wejscie:P