Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki antykoncepcyjne, które działają na cerę. Kiedy widać pierwsze efekty?

Polecane posty

Gość gość

Ja biorę Syndi35 kończę pierwsze opakowanie. Na razie poprawy nie ma, ale cieszę się, że pogorszenia też nie. Wiadomo wszystko zależy od organizmu i reguły na to kiedy zadzialaja nie ma, ale ciekawi mnie kiedy u Was zaczęło się poprawiać.

Gość deankka
Nie biorę tabletek, lekarka wypisała mi plastry z małą ilością hormonów, ale na cerę nie narzekam i na skutki uboczne także.

Gość mamzojka
Kurcze mnie się by takie przydały. Zaczynam swoją przygodą z antykoncepcją i chyba raczej zdecyduję się na okrągłe plastry.

Gość marty33
Okrągłe plastry są super, bo nie odklejają się tak łatwo, tylko podczas naklejania trzeba przytrzymać je chwilkę ciepłą dłonią to przez te siedem dni nic się z nimi nie będzie działo

Gość mamzojka
Lekarz wypisał mi lisvy bez żadnych zastrzeżeń, mają mniejszą dawkę hormonów to amm się po nich dobrze czuć...zobaczymyyy

Ja biorę Vixpo i poprawę zauważyłam w drugim miesiącu stosowania. Co do ilości hormonów w plastrach -stężenie estrogenów jest wyższe w plastrach nawet o 60% niż w tabletkach, więc to wierutna bzdura, że plastry zawierają mniej hormonów niż tabletki.

Gość ewusza2
Skąd taka wiedza? Mnie lekarz zaproponował właśnie plastry i zapewnił, ze mają mniejszą ilość hormonów, żebym nie miała skutków ubocznych, bo mam kłopoty z żołądkiem.