Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depresja

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam 16 lat i niestety mam depresję. Poza moją rodziną nikt o tym nie wie, dlatego gdy jeżdżę gdzieś na jakieś wizyty to nie ma mnie w szkole. Nie mam przyjaciół.. No chyba że fałszywych, dlatego gdy nie ma mnie w szkole wszyscy myślą że mie przyszłam bo mi się nie chciało. Ostatnio byłam w strasznie złym stanie i byłam dzień w domu, potem koleżanki mówiły że nie przyszłam bo był sprawdzian. Co mam zrobić? Powiedzieć im? Czy zachować to w tajemnicy?

Gość gość
Piszesz, ze jeździsz gdzieś na jakieś wizyty, psycholog? Bierzesz leki? Chodzisz na terapię? Masz wsparcie w rodzinie? Co spowodowało depresję?

Gość gość
Nie nie mow nie tlumacz sie skoro ci cos gory zarzucaja co nie jest prawda to ich problem nie ich. Poza tym ludzie sa rozni mogą tego nie zrozumiec, no i nie payrz na to co mysla kolezanki bo to jest yetaz twoj najmniejszy problem,. Sjup sie na tym co zrobic by sobie pomoc udaj sie do psychologa, powiedz rodzicom, poroznawiaj moze z jakims zaufanym nauczycielem.

Gość gość
To nie twoj miało być, no ale udaj sie do psychologa szkolnego powiedz co cue trapi i czym spowodowane sa twoje nieobecnosci.

Gość gość
ic jak najszybciej do lekarza :) pomoze chyba