Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Ja mam kosmiczne wymagania wobec facetów i dlatego jestem sama :D

Polecane posty

teraz to odkryłam, popatrzyłam na moje znajome: - jedna wzięła sobie totalnego nudziarza, inteligentny, to fakt, ale mało ciekawy towarzysko, w dodatku nie ma prawka, nie zna się na kompach i autach ( wg mnie facet powinien się na tym tak znać jak kobieta na urodzie, zdrowiu i gotowaniu) - kolejna wzięła chorego z długami, też nie jakiś atrakcyjny społecznie -następna kolesia, który lajkował zdjęcia innym, ładniejszym laskom, ogólnie miał ją gdzieś, ale za regularne lody, zgodził się na ślub, też towarzysko nieciekawy moje wymagania są horrendalne! albo zna się na autach ( + potrafi jeździć) i kompach, technice albo na sztuce, filozofii, a najlepiej wszystko naraz, do tego ma być przystojny, zabiegać o mnie, traktować jak najdrogocenniejszy kruszec oraz być towarzyskim, wesołym, z poczuciem humoru. Nigdy nie znajdę takiego Dżentelmena.

Gość gość
nie znajdziesz , bo faceci są wygodni .. po co zabiegać o jakąs leniwą damulke , jak można mieć odrobine brzydszą , która lepiej obciąga i nie grymasi ?

Gość gość
lubisz sie całować i chlać wódę?:classic_cool:

Gość gość
po co zabiegać o jakąs leniwą nudną rozkapryszoną damulke , jak można mieć odrobine brzydszą , ale za to ta brzydsza lepiej obciąga i nie grymasi ?

Gość Pani Czkawka
ja nigdy bym nie wzięła takich facetów jak moje znajome, chociaż im zazdroszczę, że potrafiły się zakochać w takich nudziarzach bezpłciowych, same są ładne, sympatyczne, lubiane, inteligentne

Gość gość
Bo faceci chca tylko zamoczyc nic wiecej... Reszta to tylko kamuflaz...

Gość jem kisiel orydżinal
Kocham Panią, Pani Czkawko ❤️ :) i nie mam dużych wymagań od Czkawki a też jestem sam :(

Jak to po co zabiegać? Jak się kocha to się chyba zabiega. Dla mnie to jest wyznacznik wszystkiego. Ostatnio mogłam mieć faceta 10/10, sympatyczny, znał się na autach, miał kolegów, ale tylko pisał i pisał, a wg mnie to nie jest zabieganie, bo jednocześnie można pisać do 30 dziewczyn.

Lubię się całować ;) wódkę mniej lubię, piję tylko raz do roku. jak można mieć odrobine brzydszą , która lepiej obciąga i nie grymasi ? -- ale po co tym kobietom tacy faceci, z takim podejściem?! wziął mnie, bo o lepszą nie chciało mu się zabiegać :O

Gość gość
Jakoś mało w tobie tego "drogocennego kruszcu" :D

Gość gość
Dobrze supertowarzyska debilko ze nie zmarnujesz nikomu zycia :D

Gość gość
starym orydżinalnym jem kisiel :) jakiś czarnuch nicka mi zarejestrował łobuz jeden!

Gość gość
ale po co tym kobietom tacy faceci, z takim podejściem?! wziął mnie, bo o lepszą nie chciało mu się zabiega niektórzy podchodzą do życia trzeżwo , rzeczowo.. dla nich liczy się nie jak kobieta wygląda , ale co może im dać w łózku glębokie gardło z połykiem na przyklad

Gość gość
cho sie całować:classic_cool:

Gość gość
no wiem że od niedawna tu jesteś, ja to już ho ho od 2008

Gość gość
glębokie gardło z połykiem dwa razy dziennie na przyklad

ostatnio całowałam się z facetem 10/10 i teraz będę całować już tylko takich :( nigdy go nie zapomnę :(

Gość gość
wtedy nie ma znaczenia , że dziewczyna nie umie gotować!!

Gość gość
Tak sobie wmawiaj jak nikt cie nie chce :-)

temat dotyczy kobiet!! czemu te kobiety się zdecydowały na tych facetów! czemu wzięły nudnych, mruków, a mogły mieć na pewno lepszych.

Gość gość
uuuu... to ja nie mam szans, bo jestem co najmniej 11/10 :(

Gość gość
Dziewczyno masz racje, ja dawno temu wyszłam za mąż za taką meską p**de i sie do dzisiaj mecze... Kiedys nie było netu i wmawiano, ze trzrba wychodzic za maz, bo kobieta sama sobie nie poradzi bez faceta itd itp... A tymczasem moj maz jest taką nudną niedojdą zyciową, ze masakra, wszystko trzeba mu pokazac, powiedziec... I najgorsze to, ze starszy syn tez taki jest po nim... Myslaam ze sie wyrobią, a gdzie tam... Wystarczy na nich spojrze i trace ochote do zycia, takie to zyciowe p***y... Lepiej byc samej niz z takimi zyc pod jedym dachem... Dziewczyno tak ttzymaj, lepiej byc samej niz miec byle idiote...

Gość gość
Twoje dzieci tez beda tj jak ten nieudacznik nudny z ktorym sie związesz i ciebie tez do swojego poziomu bedzie chcial znizyc...

Gość gość
a jem kisiel nie jest piss da a skupuje dla lubej swej akcje kopalni doliny nidy :classic_cool:

13:17 o widzę, że myślimy podobnie. Współczuję męża. Uważam, że jeśli przed ślubem jest taki, to potem będzie jeszcze gorszy, rozleniwi się, nie da się go namówić na wyjście, spotkanie z ludźmi, zupełnie przestanie się starać. Jedna moja znajoma przez to, że ma c***owatego męża sama wszystko musi ogarniać, jest głową rodziny, pracuje, gotuje, wychowuje syna na twardego, tylko nie wiem po co jej taki facet, którego trzeba niańczyć :( Dlaczego matki nie dbają o to by synowie mieli klasę, obycie, ogładę towarzyską? Trzymają facetów przy cycku do 15stki, a potem fdacet szuka w kobiecie cech matki, zamiast kochanki, przyjaciolki :(

Gość gość
Niestety autorko tak wlasnie jest jak mowisz. Jak przed slubem jest dupa, albo cham to juz sie nie zmieni, w miare upływu lat jest coraz gorzej. Ale wiesz co jest najgorsze, ze taki facet nawet ciebie w miare upływu w rozny sposob, miło lub nie, probuje cie sciągnac do swojego poziomu, zebyscie gnili razem w byle jakiej rzeczywistosci.... Wiadomo, ze kazdy zły nawyk, czy chcec zdobycia czegos wymaga wysiłku i samodyscypliny, a sama juz obecnosc takiej leeiwej, nieambitnej p***y w otoczeniu zabiera energie do działania... Przykład, mam mało czasu, ale mimo to stsram sie poswiecac kazdy wolny czas na rozwoj, nauke czegos nowego itd itp, a moj maz mowi, chodz poigladamy " Jak rozpetałem 2 eojne swiatową"... Mowie ze musze sie uczy, a ta p***a, ty zasze sie uczysz... Nosz takie zycie jest, trzeba cale zycie teraz sie ksztalcic, zeby cos osiagac... Nie fosc ze filmy ktore proponuje juz 1000 razy ogladał to jeszcze tylko by siedzial i nic z soba nie robil i mnie jeszcze w to wciaga... Masakra... A potem narzeka ze szef traktuje go jak szmate... Bo nie chce fupy ruszyc i sie przekwalifikowac, ksztalcic zeby gdzies indziej prace znalezc i tak cale nasze zycie malzenskie, czuje sie własnie jak jego mamuska a nie partnerka... Zabiera mi tylko energie do zycia... Dziewczyny macie teraz net, mozecie sie dowiedziec, ze na debili, p***y, nudziarzy, zakomplesione matoły bez ambicji sie nie brac, nawet z takimi nie gadac, bo szkoda zycia i energii na takue cos...

Gość gość
Czkawka ty też jesteś bezpłciowa jak Shemale