Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okreu

Polecane posty

Gość gość

Dziś jest 17 dzień jak spoźnia mi się okres. Zrobiłam dwa testy, jeden po tygodniu - negatywny - drugi po 2 i wyszło coś dziwnego, a mianowicie, druga kreska była blado szara, praktycznie niewidoczna, wyglądało to tak jakby w tym miejscu był odczynnik, ale z braku ciąży się nie zabarwił. Nie wiem czy to możliwe. Czasem pobolewa mnie brzuch, czasem lewy jajnik, a w tym kresie miałam taka sytuację, iż zabolał mnie tak mocno jajnik, jakby ktoś mi go wyrwał. Nie mam żadnych dodatkowych objawów. Właściwie schudłam w tym czasie 2 kg, ze stresu chyba. W poprzednim miesiącu okres spóźnił mi się 3 dni. Nidy wczesniej nie było takiej sytuacji.

Gość gość
idź do ginekologa on ci napewno wiecej powie niż ludzie na tym forumie

Gość gość
Wiem, jestem już umówiona, jednak tak mnie stres zżera, ze musiałam napisać.

Gość gość
Ktoś coś?

Gość gość
Ktoś coś?

Gość gość
17 dni i druga kreska? jesteś w ciąży

Gość gość
Mimo to, ze kreska była szara? Czytałam, że takie kreski, w niektórych testach oznaczają miejsce, gdzie jest odczynnik, który powinien zabarwić się na różowo.

Gość gość
wiesz jak działa taki test? jak?

Gość gość
Nie to nie jest ciąża nie raz mialam szara i potem dostawałam,może to jakieś zaburzenia teraz srtes i to wszystko się opzoznia

Gość gość
Wiem jak działa, taki test, dwie kreski różowe/niebieskie oznaczają ciąże. Jednak u mnie pojawiło się takie oto cudo: https://www.google.pl/search?q=szara+kreska+na+te%C5%9Bcie+ci%C4%85%C5%BCowym&rlz=1C1AVNG_enPL660PL660&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjD9dOHp6LLAhUDQJoKHagtAB8Q_AUIBigB#tbm=isch&q=blada+druga+kreska+na+te%C5%9Bcie+ci%C4%85%C5%BCowym&imgrc=J5WIMXd0T62WfM%3A

Gość gość
Ten linka co dałam nie działa. Już sama nie wiem co myśleć, naprawdę, bardzo się stresuję, nie mogę spać, ciągle czytam różne fora i myślę o tym. https://www.google.pl/search?q=szara+kreska+na+te%C5%9Bcie+ci%C4%85%C5%BCowym&rlz=1C1AVNG_enPL660PL660&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjD9dOHp6LLAhUDQJoKHagtAB8Q_AUIBigB#tbm=isch&q=blada+druga+kreska+na+te%C5%9Bcie+ci%C4%85%C5%BCowym&imgrc=J5WIMXd0T62WfM%3A