Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowca 45

Jaką kobiete może mieć facet 45 lat, zwykły kierowca autobusu

Polecane posty

Gość kierowca 45

bez nałogów, bez brzucha, bez łysiny, szczupły, bez ex żon, bez dzieci, młodo wyglądający. Na jaką kobiete powinien celować, tz. wiekowo, itd itp. Oferta serio

Gość gość
Na 40 letnią tramwajarkę z 2 dzieci i komornikiem na głowie.

Gość gość
w tym wieku już na każdą zdesperowaną

Gość kierowca 45
a jak rozpoznać zdesperowaną?

Gość gość
Nie wiem, bo to mocno podejrzane, 45 lat i bez ex żon?? Musi być przyczyna. Wymień wady.

Gość gość
kazda ktora go zechce :)

Gość gość
gość dziś Nie wiem, bo to mocno podejrzane, 45 lat i bez ex żon?? Musi być przyczyna. Wymień wady. >>>> hmm... nieśmiały, spokojny, nie pije nie pale, nie lubie zmian, trudno podejmuje decyzje, ciułacz nie rozrzutny

Gość gość
W tym wieku pracujący facet bez nałogów, który w dodatku nie jest spaślakiem może mieć prawie każdą wolną kobiete w swojej kategorii wiekowej:P no chyba że coś z jego psyche nie w porządku...

gość dziś gość dziś Nie wiem, bo to mocno podejrzane, 45 lat i bez ex żon?? Musi być przyczyna. Wymień wady. >>>> hmm... nieśmiały, spokojny, nie pije nie pale, nie lubie zmian, trudno podejmuje decyzje, ciułacz nie rozrzutny Miały być wady :P, jak masz szczerego kumpla a najlepiej koleżankę, niech powie całkiem szczerze jakie masz wady i czego w Tobie nie lubi - to są zwykle wady. Zgadzam się że możesz mieć każdą kobietę w odpowiednim wieku.

Gość kierowca 45
lavazza123 dziś skoro dotąd żadna nie chciała, musi być powód >>>> powód taki że nie wiem jak zagadać ani o czym gadać ani gdzie zagadać bo nie mam okazji nowych ludzi spotykać w tym kontekście gdzie moge zagadać

Gość kierowca 45
lavazza123 dziś kumpel mówi że jestem pierdoła i ciułacz, i takie mam wady

Gość kierowca 45
w jakim wieku powinienem szukać kobiety i gdzie ją szukać? nie imprezuje więc to odpada

35 do 40 lat, nie powinno brakować chętnych pod warunkiem że ciułacz nie znaczy skrobidupa :D Masz jakieś hobby?

Gość gość
No wiesz z ciułaniem to zależy czy po prostu nie jestes rozrzutny czy tak na serio skąpy,ale skoro kumpel to widzi to juz moze zalatywac skąpstwem. A to tragedia miec takiego faceta,bo kobieta w twoim wieku tez raczej ma stala prace i dochody i pewnie troche jest niezalezna a tu kase by miala pod wydział. A na co najbardziej zalujesz sobie,a na co chetnie kase wydajesz? Prace masz stałą czy jestes zagrożony bezrobociem?

Gość kierowca 45
praca stała, dobra pensja, zbieram na mieszkanie lub dom bo nie chce w kredyty się pakować. obecnie wydaje tylko na niezbędne sprawy, nie mam hobby, chętnie na nic nie wydaje, nie lubie marnotractwa i rozrzutności