dolcze 0 Napisano Marzec 2, 2016 Jakiś czas temu uprawiałam z chłopakiem seks w zabezpieczeniu(prezerwatywie), dzień po okresie, więc dni bezpłodne.. poza tym chłopak doszedł na zewnątrz i już później we mnie nie wszedł. Czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Później sprawdzał czy prezerwatywa była uszkodzona, lecz nie. Boję się, bo dziś powinnam dostać miesiączki, ale wciąż nie dostałam. Po dniu-dwóch dniach od okresu normalnie dostałam śluzu, który utrzymuje się do dziś. Po kilku dniach od rozpoczęcia aż do wczoraj był gęsty, lecz dziś zauważyłam, że jest go nieco mniej. Obawiam się, ponieważ w ostatnim czasie zaczęłam mieć większy apetyt i wczoraj pierwszy raz od x czasu dostałam zgagę. Jesteśmy oboje zbyt młodzi na dziecko, a ja zaczynam panikować. Chłopak mówi, że jestem przewrażliwiona. Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2016 Szansa prawie zadna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2016 Zabezpieczony stosunek, bez wytrysku w środku, a Ty masz wątpliwości? Nie, nie jesteś w ciąży. I nie ma czegoś takiego, jak dni bezpłodne. A jak będziesz się nadal stresować ciążą, to okres będzie się spóźniać, już pomijam, że organizm to nie zegarek szwajcarski, by zawsze okres był terminowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 Jeśli prezerwatywa to dla was za mało, to stosujcie dodatkowe zabezpieczenie. Może to być np contragel - żel plemnikobójczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 ludzie, co wy jej k***a radzicie jak to bachor j****y ma nie więcej niż 15 lat i jest z pokolenia "OD PIERWSZEGO RAZU NIE MOŻNA ZAJŚĆ W CIĄŻE" beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach