Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki mezczyzna zasluguje na milosc

Polecane posty

Gość gość

mam kolezanke ktora znam prawie od urodzenia tylko przez jakis czas nie utrzymywalysmy kontaktu ale jakis czas temu odnowilysmy, ona byla 11 lat w zwiazku z idiota, on ja bil zdradzal co roku chodzil na studniowke z inna dziewczyna z liceum dodam ze kolezanka i on juz prawie 40latki,przychodzily do niej do domu dziewczyny wtierdzac ze sa w ciazy z jej chlopakiem, on sie przyznawal i mowil ze chce byc z moja kolezanka a tamta to tylko epizod...nigdy nie widzialam zeby kobieta pozwalala sie tak traktowac, nie mieszkajac z nim, nie majcac slubu ani dzieci, bo czasem zony takich psycholi naprawde nie maja gdzie pojsc ale ona mieszkala z rodzicami, ja nie wierzylam wlasnym oczom, zapytalam co ona z nim tyle lat robila to powiedziala ze: on tez zasluguje na milosc...dostawala w twarz od niego na klatce schodowej przy sasiadach, az mowili jej matce zeby wplynela na corke, niech ucieka od takiego gnoja, ona wyjechala za granice, wyszla za maz ma dzieci ale widze ze nadal go kocha, koszmar...

Gość gość
nie

Gość gość
taki zasługuje na to, żeby go kilka razy dziennie wałkiem od ciasta walić po łbie do utraty tchu. na nic więcej nie zasługuje. ale to powinna zrobić jego mamuśka bo jak facet chce być z kobietą, to musi cokolwiek sobą reprezentować, a nie stosować wobec kobiety więzienne chwyty i savoir vivre meliniarza. patologia!

Gość gość
nie komentuje tego typu ludzi bo oni maja problem ze soba ale....ta kobieta musi miec cos z glowa zeby byc z kims takim