Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekarze zabijają

Lekarze to zabòjcy, zabijają mase ludzi, więcej niż

Polecane posty

Gość lekarze zabijają

Hitler!!! Co roku z błędów medycznych umierają miliony na całym świecie. Ale nikt nie ma z tym problemu? Co roku jest 50mln aborcji, ale to nie zabijanie tylko "zabieg" medyczny, ja prdl

Gość gość
Kiedyś jeden facet mi opowiadał, że nie wytrzyma i zabije lekarza, bo był już u niego kilka razy z bólem brzucha. Mówił, że ma non stop biegunkę i wrażenie jakby go coś w tym brzuchu gryzło, a tępy lekarzyk cały czas mu przepisuje leki na uspokojenie. Facet powiedział, ze ja teraz mu przepisze jakieś ogłupiacze, to zabije lekarza, bo nie wytrzyma nerwowo z idiotą

Gość gość
ja bym tego nie nazwała, ale dla mnie bycie lekarze to taka ogromna odpowiedzialność, że powinny tam iść tylko osoby z niesamowicie dojrzałą i silną psychiką, przecież chyba każdy lekarz popełnił jakis błąd i czasem te błędy ważą na życiu i zdrowiu żyć z taka odpowiedzialnością to musi być tortura, pewnie dlatego lekarze często piją, a kobiety lekarki są jedną z grup, które relatywnie często popełniają samobójstwa :(

Gość gość
masowe szczepienia = masowe mordy

Gość lisć
Dzis lekarz to nie lekarz tylko sprzedawca leków ! Medycyna to biznes ! A juz wszystkie rozumy pozjadali stuenci medycyny ..ooo ci to nadęci w swojej bucie ! Tyle syfu nam sprzedaja..Ale ludzie juz zaczęli rozumieć o co chodzi chciwym leko farmom

Gość lekarze ze zabòjcy
gość dziś masowe szczepienia = masowe mordy >>>> 200% racjia!!!

Gość gość
Ale p******ita ludzie. Brak wiedzy z lenistwa i zganianie winy na innych (lekarze + personel) jest przecież wygodniejsze bo wy jesteście "och! Tacy mądrzejsi". Konowały zdarzają się w każdej profesji co nie znaczy że wszyscy. Temat aborcjii lepiej zostaw bo zalatujesz zagorzałym fanatyzmem żeby ten temat zrozumieć .