Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na którym spotkaniu pocałunek?

Polecane posty

Gość gość

j.w?

Gość gość
jeśli wszystko jest super, to jak najbardziej może być na pierwszej

Gość gość
po ślubie :D

Gość gość
dokładnie

Gość gość
pocałunek może być na pierwszej, nawet taki głębszy, ale seks, to zdeeeecydowanie dalej... i to odmierzać należy w miesiącach...

Gość gość
No napewno nie na pierwszych spotkaniach, chyba, że jesteś łatwą dziewczyną, pocałunek może nie powinien być po slubie, ale z osoba wyjatkową w której jesteśmy już zakochani, a nie z byle kim... Ja z moim narzeczonym przez wiele miesięcy byliśmy tylko przyjaciółmi, pocałowaliśmy się po kilku miesiącach kiedy wyznaliśmy sobie miłość

Gość gość
I w ogóle nie rozumiem całowania się na pierwszej rance, na imprezach itd, dla mnie to coś bardzo intymnego i nie pocałowałabym się z byle kim, ale z osobą na której mi conajmniej zależy. A kiedy to ma nastapić trudno powiedzieć, ale jak pisałam na pierwszych randkach to kiepski pomysl, lepiej poczekać z tym trochę nawet kilka tygodni czy miesięcy

Gość gość
co ty powiesz

Gość gość
Kiedy jest ochota

Gość gość
Buziak na ostatnim spotkaniu

Gość gość
Jak z większością spraw nie ma na to reguły. Jedno twierdzą, że koniecznie należy zakończyć pierwszą randkę pocałunkiem, bo inaczej nic z randkowania nie wyjdzie a inni że dopiero po kilku spotkaniach. Ja popieram tych drugich, bo nie ma sensu całować każdego z kim poszło się na randkę, raczej powinien to być wyraz głębszych, ciepłych uczuć albo przynajmniej obustronna chęć, a nie jakaś zasada o tym kiedy należy się całować :/

Gość gość
No ja na pierwszym spotkaniu sie nie całuje, facet sobie może pomyslec, ze jestes łatwa :) Szczegolnie jesli to taki glebszy pocalunek to moze sobie wyobrazac wiecej zbyt szybko... A ja jestem za tym zeby pierwsze randki były zapoznawcze, zeby sie bardziej skupic na rozmowie, poznawaniu sie, a jesli coś zaiskrzy to dopiero sia calować czy trzymac za reke ;) Pierwsze randki powinny być takie bardziej badawcze czy druga osoba odpowiada z charakteru

Gość gość
Ja jestem za tym aby robić, to co się chce, tyle że ja nie mam ochoty całować kogoś tylko dlatego, że właśnie rozmawialiśmy przez godzinkę czy trzy ;) Jak mnie ostatnio nowo poznany człowiek chciał pocałować, to się zdziwiłam :D Lubię znać osobę, która mnie w jakikolwiek szczególny sposób dotyka.

Gość gość
Z Bravo Girl wynikało, że całowanie się na 1 randce jest całkowicie w porządku :D haha

Gość gość
Oj ludzie, te wasze szufladkowania.

Gość gość
ja caluje gdy się zakochuje

Gość gość
ja też całuję, kiedy jestem już zakochana albo b. mocno zauroczona. dla mnie to jest intymna sprawa. Ale sądzę, że pocałunek - nawet na pierwszej - randce to żadna zbrodnia. Najlepiej całować się wtedy kiedy jest odpowiedni moment i przychodzi samo :)