Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co podrywać kobiety jak wymagają modeli do zwiazku?

Polecane posty

Gość gość

no właśnie po co jak wiadmo, że nie mam żadnych szans u kobiety

Gość gość
Bo kobiety są na zewnątrz, w internecie są p****le, dzieciaku :D

Gość gość
no ale jakie kobiety podrywasz? Pewnie te ładne tak? więc sam też wymagasz modelek , a do dziewczyn masz pretensje ze chcą modeli :)

Gość gość
modeli oczekują a same wyglądają jak przecietniary z nadwagą

Gość gość
21:53 I vice versa :D

Gość gość
gość dziś ładne to pojęcie względne w swoim życiu nigdy nie spotkałem kobiety która by nie chciała modela a na przecietnych mówią tak "na co mi przecietny" macie odpowiedź.

Gość gość
Drogi autorze, czy jesteś w stanie zaimponować czymś innym, jeśli wygląd kuleje? Książkę jakąś w życiu przeczytałeś chociaż?

Gość gość
oczywiście moja droga ale to się kompletnie nie liczy jedynie niewiarygodnie przystojny wygląd musi wyglądać tak żeby zachwycać każdą na ulicy.

Gość gość
"W życiu nie spotkałem" i wszystko jasne. Rozumiem, że przepytałeś jakąś w miarę reprezentatywną grupę, w stosunku do liczby kobiet na świecie? Nie, 30 w ciągu całego życia się nie liczy.

Gość gość
przepytałem zrobiłem test pośród 400 kobiet i co się okazała każda chciała przystojnego, modela mimo, że niektóre miały nadwage nie były za atrakcyjne.

Gość gość
a 40?

Gość gość
i teraz zadam pytanie kiedy się ogarnięcie z tymi wymaganiami bo nie wiem do jakiego mam czekać wieku 30 a może 40lat?

Gość gość
Przeczytałem książkę i mam dużą zainteresowań mało tego jestem bardzo romantyczny o dobrym sercu

Gość gość
dziś Niestety, ale "W pustyni i w puszczy" się nie liczy, coś bardziej ambitnego już bardziej. :) A tak całkiem serio to zdajesz sobie sprawę, że opisujesz tutaj jedynie subiektywne odczucia? Bo naprawdę wierzysz, że kobieta z czymś w głowie weźmie sobie przystojniaka, który nie zna podstawowych rzeczy, jak budowa skóry na poziomie biologii podstawowej? Który spędza więcej czasu przed lustrem, niż ona? Który nie wie nawet, kto napisał "Lalkę", ani tym bardziej nie wypowie się ani o polityce, ani filozofii, ani nie odróżnia środków karnych od wychowawczych? :D Mówię cały czas o wiedzy na poziomie gimnazjum, a co dopiero o bardziej zaawansowanej. Już pomijam podstawy logiki, ponieważ musiałbyś udowodnić, że postawiona przez Ciebie teza sprawdza się zawsze, a aby ją obalić wystarczy wskazać jeden przypadek, gdzie się to nie sprawdza i twierdzenie, że absolutnie wszystkie kobiety lecą na przystojniaków jest nieprawdziwe. Zauważ, że mamy raczej mało "przystojniaków", każdy ma inny gust, a ludzi w związkach jest jednak dużo, więc jak to jest? :) Do tego dla jednej przystojniakiem będzie niebieskooki brunet o wzroście 180+, a dla innej owy przystojniak będzie przeciętny. Może czas poćwiczyć bajerę, odłączyć kabel od internetu i wyjść do kina, na kręgle, na jakąś imprezę sportową, cokolwiek, gdzie będzie więcej ludzi? Ewentualnie wejdź do rossmanna i udawaj, że szukasz grzebienia dla siostry i kompletnie się na tym nie znasz i zaczep dziewczynę grzebiącą w lakierach obok. :D

Gość gość
nie jestem w stanie sprostać wymaganiom kobiet! Chcą modela z licówkami za 30 000zł i 7% tkanką tłuszczową umięśnionych

Gość Znajomy kolesia
Po co ten palant znów się tu wypowiada jak ma dziewczyne i szuka rozrywki