Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pogoniłam faceta bo był za mało zdecydowany. Nie wiem czy dobrze zrobiłam.

Polecane posty

Gość gość
Jest roznica miedzy osoba niesmiala a niezainteresowana/grajaca na dwa fronty itp., to sa dwa rozne swiaty.

Gość gość
Sami eksperci od siedmiu boleści, niczym "profesorowie i naukowcy" z naszej TV. Wszystko wiedzą i jak oni mówią, tak jest - bo nie ma innych możliwości. Jeśli jakiś człowiek szuka na takich typu forum wsparcia, albo jest sam człowiekiem z wielkimi problemami lub jest nieświadomy swojej głupoty, gdzie trafił. Myślałem, że od pomocy są ludzie, którym możemy spojrzeć w oczy, porozmawiać na żywo, czyli przyjaciele, lub ewentualnie bliscy. A nie znawcy internetowi, którzy są typami ludźmi "co to nie ja". Oczerniający albo jedną stronę, lub drugą. Pamiętajcie drogie trolle i ludzie co mają poważne problemy - najpierw trzeba ocenić siebie, by później móc oceniać innych. Pozdrawiam znaFFCY! Na prawdę żal mi was :)

Gość gość
czy trzeba być ekspertem żeby stwoierdzić ze facet ma dziewczynę w d***e? nie sądzę.

Gość gość
Autorko, jakbym czytała o sobie, ale ja pół roku jestem w podobnym związku. Ja ciągle czekam, chociaż nie wiem czy dobrze robię. U mnie idzie to powoli do przodu. Widzimy się 2 razy w tygodniu, codziennie wieczorem jest kontakt, zazwyczaj dzwoni, ale czasem napisze. Dla mnie to ciągle mało i może trochę wymuszone. Ostatnio jak był u mnie, leżał na moich kolanach, zaczęłam rozmowe, na temat czy nasz związek ma sens, pocułam, ze serce zaczęło mu mocniej bić, tłumaczył, ze wg niego ma, że mu bardzo zależy itp