Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rak po seksie oralnym!

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanie do kobiet. Jak powszechnie (?) wiadomo przez seks oralny można zarazić się wirusem HPV, który odpowiada m.in. za raka szyjki macicy u kobiet, a u mężczyzn za raka krtani.... Czy Wy - kobiety, myśląc o seksie, dalej - idąc do łóżka z facetem, myślicie o tym, że gość może mieć HPV, może przenieść na Was, a na przykład za 6 lat Wasz przyszły mąż, którego jeszcze nie znacie, zachoruje przez to i zejdzie na raka.... ?

Gość mc3
A nawet i bez tego może zejść na raka wątroby, trzustki. Najlepiej zachować umiar w podejmowaniu decyzji o małżeństwwie

Gość gość
Gdy zmieniasz często partnerów. Ale z jednym nie ma takiej obcji. To łapie się wirósy podczas badań ginekologiczny pochwy laryngologa czy stomatologicznym bo rękawiczki chronią tylko niestety lekarza nie pacjenta. Dlatego zawsze mam przy Każdym badaniu ginekologiczny pochwy i wspierał porody partnera czy u stomatologa laryngologa. Gdy coś lekarz dotknie w gabinecie w rękawiczkach prosi partner o zmianę na nowe bo gdy zarazi lekarz to nie on ma problem zdrowotny lecz MY choruje my po zakażeniu! Do zakażeń nawet sepsą dochodzi nawet na bloku operacyjnym! ! Mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 do obecnośc***artnera nawet w szpitalu podczas badań czy zabiegów gdy lekarz odmawia Narusza Prawo! !!!

Gość gość
znowu ten zboczeniec od meza u ginekologa?? dawno cie nie bylo pisdeczko

Gość gość
Takie są fakty zobacz w wyrokach sądów o zakażenia w placówkach medycznych! !!! Potem debilu pisz! !!

Gość vmvmbkkgość
Ty od meza "asystenta" puknij sie idiotko w ta pusta mozgownice!!! Zanudzasz na kazdym temacie tym samym, wez kuhwa medal wrecz za zaslugi dla rodziny. Glupia pisssda!!! A hpv mozna zlapac nawet jak sie ma tylko jednego partnera! Ja jestem tego przykladem, dziewictwo stracilam z mezem ale on sie wczesniej chechlal z paroma szmatami i aktualnie jestem po usunieciu prawie calej szyjki macicy bo mialam raka zerowego. Wiec takie gadanie, ze pruje sie kazdy kto zachoruje jest denne. A zarazic sie mozna wszedzie, nie tylko przez stosunki seksualne.