Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobam sie mu? Jak myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem osobą ,która ma sowich znajomych na studiach w sensie kolezanki, ale nie jestem zbytnio przebojowa itd, raczej się trzymam swojej grupki. A czasem zagaduje do mnie taki jeden chłopak z grupy, choc ja do niego nie zagaduje nigdy i nie koleguje sie z nim. Do moich koleżanek w ogóle np nie zagaduje. Tzn, ze mu sie podobam , czy mnie polubił ot tak sobie choc malo sie znamy? Ogolnie to brzydka nie jestem, ogladaja sie za mna na ulicy, ale tez troche niesmiala

Gość gość
up

Gość gość
Na 95% tak

Gość gość
Pewnie mu się podobasz, ale to dziwne, że koleś z grupy wcale nie gada z dziewczynami.

Gość gość
Nie, że wcale, gada z tymi co je zna, a np naszą grupkę tzn mnie i moje koleżanki zna słabo, a do mnie czasem zagaduje, do nich nie bardzo, np ostatnio mielismy egzamin poprawkowy i podszedl do mnie i ze mna gadał ,a do nich nie... Dziwie sie, ze mnie polubił bo przeciez sie nie znamy za bardzo,ale tak myslalam, ze moze chce byc mily, albo cos i tyle... Ale jak dzisiaj ze mna gadał i sie na mnie patrzył to wydawało mi sie ,ze troche maslanymi oczami, albo to bylo tylko moje wrazenie, w kazdym razie tak mi sie zdawalo

Gość gość
Tego nie przewidzisz. Ja nie jestem zbyt śmiała jeśli chodzi o mężczyzn, ale z czasów studenckich pamiętam, że zdarzało mi się często podchodzić do chłopaków, których w ogóle nie znałam i nie miało to żadnego odzwierciedlenia w moich uczuciach.

Gość gość
Sama musisz to wyczuc to sie najlepiej czuje po jego zachowaniu, spojrzeniu itd