Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez te wymagania kobiet będę sam do końca życia

Polecane posty

Gość gość

dlaczego musiało mnie to spotkać

Gość gość
nie tylko ciebie

Gość gość
mam 26 lat a nigdy się nie byłem w związku załamać się można.

Gość gość
Ja bede sama przez te wymagania facetow i wcale nie jest mi juz szkoda!

Gość gość
a jakie to wymagania?

Gość gość
gość dziś jakie wymagania? przecież ja nie mam zbyt wygórowanych wymagań! może mieć nadwage nawet lekką

Gość gość
Wymagania facetow? Seks codziennie, i zeby nie bylo nudno, raz anal, raz oral, 69 i wszystkie odmiany...

Gość gość
Po huj szukacie takich księżniczek z wymaganiami z kosmosu? Sami na sile pchacie sie a potem lament:-o a tych Normalnych nie dostrzegacie.

Gość gość
właśnie dostrzegamy ale wy chcecie modeli

Gość gość
gość dziś ja tego nie wymagam bo dla mnie na pierwszym miejscu miłość a seks w późniejszym terminie i nie w tak zboczony sposób co wymieniłaś

Gość gość
23:25 to podrywaj kobiety bo tylko takie zboki podrywaja, ze az sie faceta odechciewa. Ja nie mialabym nic przeciwko przecietnemu facetowi, dla ktorego najwazniejsze byloby uczucie a nie tylko seks, sama jestem przecietniara i modela nie oczekuje, tylko dojrzalego faceta, ktory wid******obiecie nie tylko obiekt do spelniania jego potrzeb ale i tez kogos, kto ma uczucia. Chcialabym faceta, ktory by nie wymyslal, jaka to ja jestem ladna (nawet nie jestem ladna) bo mu sie bzykac chce, zamiast "ale ty ladna" moglby mi powiedziec, ze mam fajna osobowosc, że ze mna konie krasc, ze jestem interesujaca osoba.

Gość gość
Widzę że lubisz się nad sobą użalać co jest niegodne prawdziwego mężczyzny. Wymagania kobiet zawsze były takie same. Może jesteś gorszy od przeciętnego samca tylko nie chcesz stanąć w prawdzie.

Gość gość
Piertolisz, jakich modeli. Sami nie wiecie czego chcecie. Jestescie żenujący, jak niby normalny, to zachowanie jakies huj wie jakie. Uniki, sriki, gierki, po huj te sztuczki? Zamiast byc szczerym.

Gość gość
Dla mnie liczy się uczucie do drugiej połówki uważam, że byłbym idealnym facetem dla niej.

Gość gość
ale nie jestem w stanie się wykazać bo chcą zbyt przystojnych

Gość gość
23:34 ile masz lat chłopie?

Gość gość
Każdy facet może się podobać bez wzgledu na wyglad. Najważniejsze jest to jak się zachowuje. Kultura osobista, poczucie humoru , szacunek do inych, jak ma te cechy to wyglad idzie na 2 plan

Gość gość
23:37 pokaz co cie wyroznia od innych facetow, badz szarmancki, kulturalny, nie jak te buraki co uzywaja co drugie slowo na k, niektorzy faceci, mimo ze nie sa typowo przystojni to maja w sobie to cos. Ciezko mi to okreslic, ale uwielbiam dzentelemenow, facetow z klasa.. :P docen siebie, bo wydajesz sie porzadnym facetem.

Gość gość
Jak usprawiedliwia swoją pierdołowatość. Brzydal nadrabia innymi cechami, ale pewnie jesteś zbyt leniwy by się starać. Nawet z urodą byś nikogo nie wyrwał z takim podejściem.

Gość gość
52

Gość gość
gość dziś 26lat gość dziś Jestem ale to nie wystarcza na dzień dzisiejszy

Gość gość
nigdy nie jest za pozno na prace nad soba i mysle, ze ludzi powinni glownie dbac o swoj charakter, wnetrze, bo wyglad nie jest zadna przeszkoda. Widze mnostwo nieatrakcyjnych osob, zarowno mezczyzn jak i kobiet, ktorzy sa w zwiazkach. No ale oni, mimo swego wygladu nie poddali sie, nadal w siebie wierza, daja sobie szanse, pracuja nad soba

Gość gość
Przecież mówie o wyglądzie reszta ich nie obchodzi nawet jakbyś był boski z charakteru a przecietny z wyglądu to nie przejdzie

Gość gość
Miałam takiego faceta jak autor. Nie minęły 3 dni i zaczął mi życie układać. (Dziwne są ślązaki... nigdy więcej brr) po 3 miesiącach go zostawiłam bo był takis zcześliwy w związku, że w ogóle mnie nie słuchał, a potem płacz i lament co to on nie robił. A urody był przeciętnej (jakos wczesniej wspoe tematy nas na chwile zlaczyly, ale to bylo za malo)

Gość gość
gość dziś jak autor a skąd wiesz jaki jestem? myślisz, że byłbym taki jak ten twój były? jesteś w dużym błędzie jestem zupełnie inny coś czego kobiety szukają z charakteru, wnetrzu co można bardzo rzadko spotkać w dzisiejszym świecie.

Gość gość
aha! I widzisz. Sam wpadłeś we własną pułapkę. Określasz kobiety jako "wszystkie są takie same", ale jak ciebie zaszufladkować to bulwers :D

Gość gość
z czym, że wymagają modeli do związku? przecież to realia czego oczekują kobiety od mężczyzn reszta ich nie obchodzi

Gość gość
więc ogólnie jest zrozumiałe, że w tym wieku można nie być w związku bo wina leży wyłącznie po stronie kobiet nie u mnie!

Gość gość
Weź bo pierdykasz jak piz*da w roji. Przynajmniej wiadomo dlaczego dziewczny uciekają. Nie przez wygląd tylko użalanie się nad sobą i swoim żywotem.

Gość gość
wtedy się nie użalałem a tez oczekiwały modela jak to wytłumaczysz?