Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bingol

Oto moja zimowa spiżarnia wy emigracyjne osrusy

Polecane posty

Gość bingol

żeberka w miodzie, golonka z piwem, kaczka prosto od chłopa co drugi tydzień, mięsko kurczaka z wolnego wybiegu (pyszny rosów wychodzi), pomidory i ogórki szklarniowe, słoik smalcu z pysznym wędzonym boczkiem, wędzony węgorz z mazur co pół roku, orzechy włoskie z własnego zbioru, jabłka antonówki, samogon w baniaku z winogron z działki, zsiadłe mleko, konfitury ze sliwek z sadu, ogórki z ogródka kiszone z chrzanem, kapusta kiszona, pycha wszystko......a wy osrusy nawet za granica nie macie tych smaków jak ja myslicie kundle ze sobie kupicie to w uka.

Gość gość
Umarlem z zazdrosci

Gość gość
Ty masz ois z głową.wszystko można kupić w Europie , są też polskie sklepy polmyzgu

Gość gość
bingol i wtedy.. sie obudziles

Gość gość
wow, padłam z zazdrości. zjadłabym z tego tylko pomidory ogórki jabłka i orzechy. papa

Gość gość
Eeeee nie moj gust, nie moj smak. Masz typowe zarcie dla polskiej biedoty, jest niezdrowe, a wychwalasz sie jak c***j :D

Gość gość
Dla biedoty to jest twoj jarmuz orzechy , na wegorza ciebie debilko nie stac i zazdroscisz szmatu heheheeeeeeeeeee:D

Gość gość
Haha masz cos z głową, nie? Biedny wieśniak...

Gość gość
Co się maetwisz vo się dmucisz że wsi jesteś na wieś zwrocisz To znaczy doi pgr I to wszystko oszczany wsiunie masz w kawalerię no no no

Gość gość
Zal sciska emigracyjne s****wa ze polskich smakow nie maja w gebie:D to co jest w uka importowane z polski to se mozecie zrec bo nafaszerowane chemia, ja mam ze wsi od rolnika ktory byle szmacie emigracyjnej nie sptrzeda co zdradziłą swój kraj

Gość gość
Dobry masz gust autorze:) moja babka jadła podobne menu i dozyla 86 lat a te s****wa na orzechach i warzywach pewnie 60 nie dozyja bo miesa nawet nie jedza bo ich nie stac z angielskiej pensyjki biedaki buhahhaaaaaaa :D

Gość gość
Minka by ci zrzedla jakbys bingolu smieciu zobaczyl moje konto bueheheheaaaahaha :D

Gość gość
Twoje konto jest gufno warte w PL emigracyjny smieciu wypierdku ammuta buhhaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaa:D kup sobie mózg cfelu:D

Gość gość
Kupie dla ciebie smieciu, biedaku na garnuszku u mamusi :D

Gość gość
no i siedzisz sobie z ta bogata polska spizarnia i frustracja cie zżera? dlaczegóż to, dlaczegóż??

Gość gość
Swinio lizesz jaja czy trzeba z tobą chodzić buehahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha