Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancia1986

Rozpulchniona pochwa? O co chodzi???

Polecane posty

Witam.Oczywiście mam pytanie dotyczące ciąży :) Otóż...kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia dzień przed owulacją,skończył we mnie...było to świadome bo chcemy mieć dziecko.10 dni po owulacji zauważyłam na papierze malutkie blado różowe plamki,miałam je tylko przez dwa dni.Dzień przed terminem @ zaczęłam krwawić,zdziwił mnie to bo nigdy nie miałam okresu przed terminem.Krwawienie trwało 2 dni,w tej chwili mam jasno czerwone plamienia.Podczas kąpieli chciałam zbadać szyjkę macicy,ale nie jestem w stanie tego zrobić bo mam w środku rozpulchnioną pochwę,przez to nie potrafię wyczuć szyjki.Samo wejście do pochwy jest dziwne bo takie jakby zamknięte.Zaznaczę tutaj,że nic mnie nie boli,nie piecze,nie mam żadnych podejrzanych wydzielin świadczących o infekcji.O co chodzi? Nie wiem czy jest sens robić test skoro doszło do krwawienia.Pomocy ;(

Gość gość
Zrób test bo to może nie był wcale okres.

Gość gość
Popieram zrób test, rozpulchniona pochwalić może być objawem ciąży.

robiłam test w dniu w którym faktycznie miałam dostać @ i wyszła jedna kreska.Według was kochane mam powtórzyć? Dzisiaj już prawie wogóle nie plamie

Gość gość
ile minęło od momentu kiedy robiłaś test?

Gość gość
no to lepiej zaczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test, albo najlepiej idź jutro na beta hcg z krwi. a to krwawienie było obfite jak przy zwykłym okresie czy inne?

Gość gość
Badanie szyjki nic nie da jeśli się tego nie robi systematycznie. Zrob test jeszcze jeden. Negatywny to nie jesteś w ciąży. Może jakas infekcja się wdala

to na pewno nie infekcja,kiedyś często je miałam jak mieszkałam w zimnej kamienicy i wiem jak wyglądają.Gdyby nie to krwawienie (wyglądało jak w pierwszym dniu okresu,czyli niewielkie) to podejrzewała bym ciążę.Mam temp 36,8,non stop jestem zmęczona,rozkojarzona,senna,w pracy nie potrafię się skupić...Gdyby nie moja praca to bym spokojnie poczekała co z tego będzie a tak cała chodze z nerwów :(

Gość gość
infekcje są rózne nie tylko takie jakie ty miałas no dobra skoro nie przyjmujesz innych scenariuszy to tak jestes w ciazy moje gratulacje

nie mam jakieś schizy,tak samo się czułam jak byłam pierwszy raz w ciąży,ale niestety poroniłam dlatego się boję bo nie wiem co jest grane bo mam rozpulchnioną pochwę i krwawię.A skąd możesz wiedzieć jakie miałam infekcje.Prosze bez żadnej ironi bo mnie to jakoś nie bawi

Gość gość
Jezu, albo nasikaj znowu,albo zrob betę z krwi. Co Ci da roztkliwianie sie na kafe?

Gość gość
no to skoro krwawienie inne niż zwykle a poza tym inne objawy to jak pisalam już wcześniej idź jutro na badnaie beta hcg z krwi. Nie ma sensu dłużej się zastanwiać. Jesli to ciąża to trzeba jak najszybciej się upewnić a potem pędzić do lekarza bo takie krwawienia nie są norma w ciązy.

nie mam już sensu robić test,byłam teraz w ubikacji i znowu zaczęłam krwawić ;( lipa