Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż chyba już nie mąż

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy małzenstwem od prawie 10 lat . Nigdy nic nie wskazywałoby na to że mąz moze mnie zdradzac . Telefon czysty , zero spoznien , czasami delegacja i stały kontakt ze mną . Była druga polowa grudnia i zachorowal nam syn , wyladował w szpitalu a mąż miał sie nim tam zajac i wziac szybko urlop . Zaczał cos tam krecił ale nie zwaracałm na to uwagi . Kilka tygodni temu piore jego kurtke a tam wydruk jego wypłaty i okazuje sie ze wział opieke za szpital . Wyjasniam sprawe w domu widze ze znow cos kreci . W koncu okazało sie ze nie ma juz urlopu a wykorzystal tylko tydzien na nasze wakacje . Nie potarfił sie wytłumaczyc i krecił ze nedzie wypąłcony ze wolał kase itd . zoastawilam temat . Kilka dni temu do kadr zatrudniła sie moja kolezznka ze studiów zupełnie nieswiadomie ze pracuje tam mój mąż . To ona zauwazyła ze on tam pracuje i zapytała mnie czy to mój mąż i tak odnowiłysmy kontakt . Maz któregos dnia cos szepnał ze narazie nie beda płacic za urlop bo nie maja kasy . Nadal mnie to gryzło co mi nie pasowało . Spotkałam sie z kolezanka i pogadałysmy troche i pytam co sie dzieje ze nawet za urlop nie wyplacaja . ale nie była w temacie wiec musiała sprawdzic . Jak sie okazało mój maz wykorzystał urlop - były to pjedyncze dni w ciagu całego roku . za namowa owej kolezanki wynajełam detektywa po trzech dniach była odpowiedz : ma kochanke. widziałm zdjecia , znam jej adres i wiem na co był ten urop . Szlag prawie mnie trafił ... spakowałam go i wytawiłam za drzwi ... tiobyło 3 tyg temu , wcale sie nie odezwał .... co za sku/r/wiel

Gość gość
Straszny bełkot. Nie dziwię się, że mąż zdradza idiotkę, która nie potrafi napisać porządnie paru zdań po polsku.

Gość gość
Jak widać wcale nie znamy ludzi z którymi spędzamy 1/3częśc (jak nie więcej?)swojego życia. Tutaj też większość uważa, że widziała kogo sobie za męża brała i ze to odpowiedzialny człowiek a prawda często jest inna.

Gość gość
Nigdy nikt nie wie kiedy dostanie "pstryczka"w nos od losu.Historia autorki jest tego dobrym przykładem:-(

Gość gość
a jak u was z seksem było? takie samo libido, dogadywaliście się czy cos był nie tak?

Gość gość
seks ? prawie codziennie . Okazało sie ze od maja brał pojedyncze dni urlopu , wychodził normalnie do pracy , wracał punktualnie . z jego telefonu czesto korzystałam , ale miał tez słuzbowy . /Nie wiem moze tam miał z nia kontakt. Kolezanka mówi ze jest od tygodnia na L 4 . Wcale sie nie odezwal ale nie jest u niej to na pewno .

Gość gość
przykre

Gość gość
ja też muszę wziac detektywa, napisz ile cie to mniej wiecej kosztowało? płaci się za dzień pracy czy jak?

Gość gość
zapłaciłam ogólnie 400 zł , miał mało pracy . Najbardziej mnie bulwersuje to dlaczego nie odzywa sie do nikogo ? i gdzie mieszka . a moze to nieprawda ze ma kochanke ? kurcze ale maz wyjechał z pracy załatwic cos - pierwsze podjechał pod adres kochanki a potem dopiero załatwiał sprawy firmy i tak było kazdego dnia . widziałam na zdjeciach . w tym mieszkaniu do którego wchodzil mieszka atrakcujna szatynka ok 35 lat . sama nie wiem co myslec

Gość gość
Przebywał w tym mieszkaniu ok 1 godz . Ale ta kobieta chyba nie pracuje bo rzadko wychodi z mieszkania . moze to prostytutka ? kurcze co o tym myslicie bo dopstane w łeb

Gość gość
W niedziele bedzie trzy tygodnie jak zabrał swoje rzeczy bez słowa . na pewno u niej nie mieszka . Byłam kilka razy pod tym adresem ale nie było go widac a steraczałm tam bardzo długo i w róznych porach . detektyw tez mówil ze go tam nie ma

Gość gość
Musisz bardzo kochać swojego męża pomimo krzywdy jaką Wam wyrządził.Porozmawiaj szczerze z mężem i przestań robić jakieś podjazdy,obserwacje Jego kochanki.Lepiej się poczujesz jak Ją zobaczysz?Zrobisz Jej awanturę?Samej sobie jedynie zrobisz krzywdę.Weź na spokojnie pogadaj z mężem-nikt tego nie zrobi za Ciebie.

Gość gość
Gdzie on moze teraz byc waszym zdaniem ? odezwac sie do niego? nie wiem czy ma właczony telefon

Gość gość
Na pewno nie u niej, bo wie lub się domyślać ze ich gniazdko namierzylas. Głupi by był gdyby tam się pojawił. Pewnie zatrzymał się u jakiegoś kumpla albo kuzyna z którym dobrze żyje. Ewentualnie u kogoś z jej rodziny lub znajomych. Może wynajął na szybko jakiś pokój lub mieszkanie z ogłoszenia. Hotel odpada, są tańsze rozwiązania j.w. Skoro od dawna się nie odzywa to powoli wypychaj go ze swojej głowy i serca. Raczej nie będzie co ratować.

Gość gość
Jeśli cię to gryzie to odezwij się do niego i powiedz ze dziecko o niego pyta i co masz mu powiedzieć bo juz ci zbrzydlo wymyślanie.

No i co dalej? To detektyw nie wyśledzil gdzie on mieszka?

Gość gość
A to lobuz z tego twojego męża, przytulam