Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to oznacza, ze nie jestem atrakcyjna?

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli mężczyzna około 20 czy troche starszy nie stresuje się w mojej obecności a traktuje na luzie tzn ze nie podobam mu się?

Gość gość
Nie, ja np. przy kobietach, co chce je poderwać, zachowuję się na luzie, za to gdy już jestem sam, to analizuję i się stresuję :)

Gość gość
Nie jestes. Atrakcyjna osoba jest pewna siebie, nie trapi sie tym, ze ludzie ja traktuja normalne I nie szuka potwierdzenia swojej atrakcyjnosci na forach.

Gość gość
14:08 Możesz mi to wytłumaczyć? Zakładam, ze nie podrywasz przeciętnych tylko te, które Ci się podobają. To jakim cudem nie jesteś spięty? Masz takie duże doświadczenie i jesteś przyzwyczajony do towarzystwa kobiet czy co?

Gość gość
"Nie jestes. Atrakcyjna osoba jest pewna siebie, nie trapi sie tym, ze ludzie ja traktuja normalne I nie szuka potwierdzenia swojej atrakcyjnosci na forach. " Pieknie powiedziane :) x Autorko - czy Ty lecisz na każdego człowieka wokół siebie? Śmieszne jest by oczekiwać, że 100% facetów będzie się do kogoś śliniło

Gość gość
gość dziś Jak to robię? Nie wiem ;) Po prostu mówię sobie - musisz się wyluzować ;) I jadę :D A potem analizuję wszystko :) Np. moja ostatnia randka z dwa tygodnie temu. 3 dni nie mogłem spać (serio!), bo umówiłem się naprawdę z moim ideałem z wyglądu. A na samej randce: gadka, żarty etc. Ja tak mam, nie wiem jak inni.