Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poronilam???!

Polecane posty

Gość gość

Tydzien temu zrobilam test, wyszlo ze jestem w ciazy. Teraz dostalam okresu, krwawie dosc regularnie od wczoraj I boli mnie podbrzusze jak przy okresie, to okres czy poronienie? Sama juz nie wiem czy woole bylam w ciazy skoro teraz krwawie moze test byl zly?

Gość gość
zrób bete, powinna być jeszcze podwyższona jak byłaś w ciąży, jak będzie 0 to pewnie test był zły, jak będzie podwyższona to szybko do gina, może uda się podtrzymać ciążę jak nie nastąpiło poronienie

Gość gość
Od tego jest lekarz!

Gość gość
Ktokolwiek?

Gość gość
Tak -jest ktoś taki -ginekolog!! Ile razy jeszcze ci mamy pisać że tu tylko lekarz i badanie beta hcg mogą określić co i jak. Nikt na forum ci nie powie nic więcej. :O

Gość gość
Stawiam na to, ze poronilas, ale zgadywac to sobie mozna, kiedy nawet szczegolow nie znamy. Jedna sprawa: nie ma, ze albo poronilas, albo okres, jesli masz okres, to znaczy, ze nie jestes w ciazy. Krwawienie w czasie ciazy moze sie zdarzyc, ale to nie okres.

Gość gość
miałam krwawienie w ciąży ale bez objawów bólowych, myślałam że poroniłam bo było tego dość dużo, ale od razu pojechałm na IP, krwawienie miałam w dniach w których miałby wystąpić @ i jak tłumaczył mi lekarz zarodek zagnieździł się daleko w macicy a złuszczało się przednia część, reasumując krwawienie jest możliwe w ciąży ale nie jest tak bolesne jak@ ani tak bardzo intensywne(krótsze)

Gość gość
jaką idiotką trzeba być, żeby po pozytywnym teście ciążowym nie iść z krwawieniem do ginekologa, tylko gdybać na forum