Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drukarnia Ellert

Polecane posty

Gość gość

Cześć co sądzicie o Drukarni Ellert jako o pracodawcy? Zastanawiam się nad pójściem tam do pracy.

Gość gość
To spora drukarnia. Dużo roboty ale pewno sporo można się też nauczyć.

Gość gość
Widziałem że szukają tam ludzi na różne stanowiska.

Gość gość
A na jakie konkretnie? I co tam oferują?

Gość gość
No to zależy. Szukają ludzi na introligatornię, specy od sprzedaży i to z czego sam kożystałem i pracuję. Na magazyn na wózki ^.^

Gość Kasiulek90
Kiedyś pracowałam w Ellercie w wakacje, generalnie jeśli ma się ochotę pracować to praca nie straszna, trochę trzeba na początku się nauczyć, wiadomo natłok nowych informacji jak przy zmianie pracy, jeśli ktoś jest choć trochę sprawny manualnie da radę ;) Pieniążki tez były niezłe ;)

Gość Matekp
dokładnie, introligator o tyle fajnie że nie trzeba mieć specjalnego wykształcenia, na wózki musisz mieć kurs no na wyższe pewnie tymbardziej, ale kasowo bardzo się opłaca, na tym najniższym stanowisku coś koło dwójki nawet idzie, a menager to już kasa nieporównywalna pare dobrych tysi z prowizjami ;) Dla każdego coś się znajdzie

Gość Kasiulek90
fajne jest też to że jak się postarasz, wykonujesz sumiennie obowiązki i serio ci zalezy to docenią cięi możesz liczyć na lepsze stanowisko

Gość Kamakakamilion
Czyli mówisz że awans jest możliwy? Bo to by było bardzo motywujące wiedząc że jest na to szansa?

Gość Kasiulek90
Ze mną pracowała jedna dziewczyna z tym że jak przyszłam to ona już trochę pracowała, co o niej nie powiedzieć to znała się na rzeczy, konkretna kobitka, potem do biura poszła także da się ;)

Gość gość
zawsze kolejne doświadczenie, taka wiedza może ci się tylko przydać, lepiej być wszechstronnym, nawet jeśli nie o doświadczenie to o zdobyte umiejętności a w tej pracy na pewno nauczysz się szybkości i dokładności co zaprocentuje potem.

Gość gość
pewnie, u nas to nigdy nie wiadomo co się komu przyda. W ellercie jest fajne stanowisko sales menager, bardzo dobre warunki, firmowy samochód telefon, bardzo ładna kaska ale to już trzeba mieć doświadczenia trochę i charakter, moc przebicia, nie każdy się nadaje

Gość Kasiulek90
Jest też możliwość na wózki ale to ja się dokładnie tam nie znam, na pewno trzeba mieć kurs albo coś takiego, uprawnienia.

Gość gość
na wózki to na pewno, to już poważniejsza robota, trzeba mieć kwalifikacje tak jak na maszyny na introligatora, na hali na składanie sklejanie wycinanie nie więc większa szansa że się dostanie

Gość gość
spokojnie, bez doswiadczenia przyjmuja i daja szanse ludziom bez szkoly czy starszych, liczy sie czlowiek i checi do pracy

Gość gość
Gdzie jest siedziba?

Gość Krysiababu
W Wiązownie, niedaleko Warszawy i w pobliżu Otwocka.

Gość Olenna
Jeśli jesteś z Warszawy to masz dojazd, parę autobusów z Wiatraka a samochodem to w ogóle moment, przynajmniej bez korków, ja codziennie jeżdzę.

Gość alekow123
Skoro temat jest już o drukarni to zapytam tutaj... Czy bardziej opłacalną opcją jest druk ulotek samemu na atramentówce, czy korzystając z firmy? Np. we WRocławiu za 500 sztuk jest ok. 100 zł, przynajmniej tutaj: http://www.reprotechnika.pl/ Proszę o poradę, dzięki i pozdrawiam. :)

No ja też już jakiś czas tam pracuję :) Wyrabiam się i mam życie prywatne, w przeciwieństwie do mojej ostatniej pracy :p

Gość gość
ja też mogę polecić. jestem introligatorką :) i całkiem dobrze mi się tu pracuje. jest stabilnie dzięki umowie o pracę przede wszystkim i pewnym wynagrodzeniu