Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu same klony na ulicy

Polecane posty

Gość gość

czemu kobiety Polskie nie maja swojego gustu, przeciez to zakrawa na zenade, co druga wyglada tak samo, a moze to wina sklepow ze wszedzie to samo, rzadko widac kobiety z wlasnym gustem ubranych inaczej klasycznie kobieco, aha i bez sztucznych rzes, sztucznych doczepow na wlosach, ustach wielkich, bez wielkich toreb ....a szkoda

Gość gość
malo kto lubi sie wyrozniac i byc narazonym na glupie odzywki ze strony reszty.

Gość gość
Ja ostatnio ubrałam się nieco oryginalniej i miałam przez to nieprzyjemne sytuacje… Kolesie w samochodach przystawali, faceci mnie ciągle zaczepiali, padło nawet bezceremonialne pytanie czy jestem prostytutką. Nie byłam ubrana wyzywająco, po prostu miałam na sobie okrycie zimowe, które wyróżniało się z tłumu ciemnych kurtek. Nie miałam nawet butów na obcasie… No i czekałam sama na znajomych, ale na środku głównego deptaka. Niestety to nie było miłe doświadczenie :(

Gość gość
Jeszcze jedna cecha klona… wszystkie laski mają teraz grube ciemne brwi, nawet jeśli są blondynkami :D

Gość gość
na chamow zawsze mozna trafic niezaleznie jak sie jest ubranym, to prawda te brwi wielkie, kiedys byly cienkie z henna a teraz grubasne:)

Gość gość
na chamow zawsze mozna trafic niezaleznie jak sie jest ubranym x To prawda, ale w tym wypadku jestem stuprocentowo przekonana, że chodziło właśnie o ten nieco oryginalny ubiór. Oczywiście faceci z klasą się tak nie zachowywali :)

Gość gość
to co ty takiego na sobie mialas?:) pytam z ciekawosci