Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja bardzo chcialam odwiedzin w szpitalu po porodzie!!

Polecane posty

Gość gość

Zadzwoniłam po mamę 3h po cesarce. Przyjechala pobyla z 30 minut i pojechala. Tata byl nastepnnego dnia zrobil kilka zdjęć powiedzial chwile i pojechał. Babcia z dziadkiem tez byli następnego dnia kilka minut. Bardzo mi bylo milo ze mogę się cieszyć szczęściem razem z innymi. Tesciowa nie przyjechala bo sie mnie boi po kilku sytuacjach ale mówiłam ze moga przyjechać. Zobaczyli mala dopiero po 6 tygodniach i troszkę smutno mi bylo ze im nie zależało na kontakcie. Nie rozumiem ze nie chcialyscie odwiedzin w szpitalu. Przeciez to nic strasznego. Poród miałam okropny dwudniowy naturalny zakończony cesarka po skurczach co 15 sekund trwających kilka godzin a i tak uważam ze to radia chwila i wolałam odwiedziny w szpitalu niz potem w domu! I jak mówiłam bylo mi bardzo milo widząc bliskie mi osoby:)

Gość gość
a po co ma mnie ktos i dziecko jak zwierzaki w zoo ogladac? w domu, po dwoch tygodniach dziecko wypoczete, ja wypoczeta, wszystko ladne rowniotkie pachnace. jeszcze mi w szpitalu pzez te trzy dni odwiedzin brakowalo... NIE

Gość gość
gratulujemy, order z ziemniaka wyślemy pocztą. Jedni wolą święty spokój, inni (jak Ty) uwielbiają robić show.

Gość gość
moja teściowa nie pytała czy może. ona weszła mojej szwagierce na salę dzień po i nikogo o zdanie nie pytała. to samo do siostrzenicy wlazła też dzien po porodzie. Ja się pytam : nie mialybyscie ochoty rozszarpać takiego tarana co czyjejs woli nie potrafi uszanować i pcha sie gdzie go nie chcą????