Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja sąsiadka na facebooku pokazała goły tyłek czy to normalne

Polecane posty

Gość gość
normalne nie, ale sie zdarza. moja znajoma z pracy miala zdjecie tylka na fb, nie calego, ale sporo odslonila. rozni ludzie, rozne priorytety

Gość gość
uuuuu ale sasiadka dobra mniam ty jestes faecet czy dziewczyna..zazdroscisz sasiadce czy chcesz ja przeleciec?

Gość gość
wowmniam ojajego

Gość gość
Przez rozwiązłość kobiet i ich masowe wstawiania nagich zdjęć Playboy zrezygnował z rozbieranych sesji bo po co płacić tysiące dolarów jak wszędzie pełno gołych panienek. Czas używania słowa "kobieta" się skończył teraz to panienki albo laleczki.

Gość gość
"nie znasz nie oceniaj" hahaha :D Ja mam zawsze bekę z takich lasek - mam takie znajome na studiach. Może gołym dupskiem w całości nie świecą, ale też różne pseudo profesjonalne sesje robią bieliźniano-przeźroczyste. Tylko nie wiedzą, że co raz zostało wpuszczone w neta to nie ginie i cholera wie kiedy takie zdjęcie wypłynie. A w życiu zawodowym (przynajmniej na moim kierunku) to mocno moze przeszkodzić. Pomijam już jak synek znajdzie kiedyś zdjęcia mamusi jak będzie szukał podniety :P x Takie foty sa spoko, ale nie powinny być wg mnie dla całego świata.

Gość gość
pupcie ma fajną wcale sie nieczuje zgorszony;-)

Gość gość
gość dziś pupcie ma fajną wcale sie nieczuje zgorszonyoczko.gif x A jakby to robiła twoja dziewczyna? chciałbyś by każdy mógł ją pukać od tak? takie laski zawsze są również puszczalsie

Gość gość
Moja żona wstawia swoje nagie zdjęcia na facebook i nie uważam by było to coś złego. Ostatnio sąsiad gratulował mi, że moja żona ma zadbane krocze.