Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mnie nie kocha, a ja to kocham mocno, jak to przetrwać?

Polecane posty

Gość gość

To bardzo boli :/

Gość gość
Jak chcesz naprawdę wiedziec co on mysli, co czuje, jak to sie bedzie rozwijac napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Gdybym chciała rady wróżki to bym swoją znajomą wróżę o radę poprosiła, ale Nie proszę o radę wróżki, bo wiem, że wróżka to inaczej dobry psycholog. I wróżenie polega na dobrym zrozumieniu człowieka i wciśnięciu mu kitu tak, aby on to łyknął. Więc sory, ale nie mam ochoty za takie coś płacić.

Gość gość
no to musisz się odseparować od gościa, żeby go nie oglądać, nie gadać etc. Jeżeli praca lub szkoła to zmiana tego miejsca na inne, no i oczywiście ...trzeba zakochać się w kimś innym. Jeżeli nie możesz zmienić miejsca pracy / szkoły no to tylko konanie w bólach pozostało, tak długo, aż samo nie przejdzie ... .a trochę to może potrwać

Gość gość
pomyśl, że ma kobietę, którą obraca ....ta "miłość" to jest tylko w Twojej głowie, wytwór wyobraźni...

Gość gość
Niestety nie mogę zmienić tego miejsca w którym się widujemy. Nie będę dla niego rzucała szkoły, ani przenosiła się do innej. Ta opcja odpada zupełnie.

Gość gośćtgff
Też tak mam... Kocham Go i jestem tego pewna a On niby ze mną pisze czasem przyjedzie ale wiem na pewno ze nigdy nie będzie to mój partner ... On rana do wieczora czekam aż napisze , w nocy nie śpię bo mysle o nim w dzień często płacze, w glowie siedzi mi myśl ze musze go olać i nauczyć sie zyc bez Niego bez złudzeń jednak nie potrafię odciąć się od niego raz a dobrze... A naprawde juz raz mnie tak zranił ze nie mogłam się powstrzymać od płaczu a jednak mu wybaczyłam ... Kiedys może uda nam sie ich olać.