Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona nie polubiła jego zamiany statusu na W ZWIĄZKU na FB

Polecane posty

Gość gość

problemy ery fejsbookowej ;) hehe ..... dobrze, wiem, że to zabawne pytanie, ale nurtuje mnie i dlatego proszę, abyście wczuli się w sytuację :) jest sobie kobieta i facet - oboje w dojrzałym , wieloletnim związku, żyjącym w zgodzie, dla osób postronnych wszystko wygląda ok, wyjeżdżają razem gdzieś, mieszkają razem, mają wspólne przedsięwzięcia etc.. Kobieta - facebookowa maniaczka - dużo lajkuje, komentuje, stawia emotikonki etc. Jeżęli ktoś z rodziny zmienia zdjęcie profilowe ona to obowiązkowo lajkuje, jak ktoś ze znajomych komentuje jej post , ona też go obowiązkowo lajkuje. etc. wiecie o co chodzi. Facet - nie jest takim facebookowym maniakiem jak ona, raczej tylko przegląda fb i nie udziela się aktywnie, ale któregoś dnia (już po latach związku), ten facet zmienia swój status zaznaczając w opcjach profilu na fejsie że jest "w związku" (właśnie z tą kobietą). W tym momencie sypią się lajki od znajomych i rodziny , a także komentarze. Lajkuje prawie cała facebookowa rodzina ...oprócz niej. Wykluczamy opcję, że nie zauważyła tej zmiany. Moje pytanie: jaki może być powód tego, że ona nie lajkuje tego, co w zasadzie powinno być dla niej miłe ? Ona lajkuje z natury chętnie i w dużych ilościach, szczególnie swoją rodzinę, synów, brata, siostrę, wpisy mamy etc.

Gość gość
Jest wkurfiona, ze idiota zrobil to tak pozno

Gość łoło
haha, po paru latach w związku zmieniasz status na "w związku" i dziwisz się że kobieta nie skacze z radości? a co robiłeś przez te parę ostatnich lat? rzeczywiście problemy ery facebooka