Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestes tepym brzydkim pozerem

Polecane posty

Gość gość

i twoje marne prowokacje tego nie zmienia :)

Gość gość
To twoja autorefleksja? :)

Gość gość
Oj tam,oboje wiemy,ze nim jestes :)

Gość gość
Jak ja lubie tego typu tematy gdzie nigdy niewiadomo do kogo autor/ka się produkuje :D podaj chociaż imie czy nick do którego to adresujesz 🖐️

Gość gość
Powiem jeszcze,ze twoim chamskim zachowaniem nic nie osiagniesz,pokazujesz tylko twoj prostacki poziom i robisz z siebie blazna a ja mam sie dobrze :)

Gość gość
gość dziś Jak ja lubie tego typu tematy gdzie nigdy niewiadomo do kogo autor/ka się produkuje smiech.gif podaj chociaż imie czy nick do którego to adresujesz lapka.gif x Ten bolec wie,ze to do niego :D

Gość gość
To kiełbasa znów szaleje :o

Gość gość
Jak zacznie mi sie ukladac,to pewnie znow wyleziesz z ukrycia i zaczniesz mnie szykanowac,to tylko kwestia czasu ;)

Gość gość
Nawet z psem nie moge wyjsc na spacer bez ogladania twojej zachlanej wiszacej mordy :O

Gość gość
a mogłabyś doprecyzowac? bo po zerze jest jeszcze kilka cyferek

Gość gość
to kup psu kuwete a ode mnie sie otpiertol

Gość gość
To moze zrob mi ta przysluge i ty sie odp*****l 🖐️

Gość gość
poza tym nie bedzie mi wytykał brzydoty jakis stawonóg czy czym tam se kooorfo jestes. w chhoju cie mam pluskwo obślizgła

Gość gość
ja ci moge nawet przypiertolic jak ładnie poprosisz.

Gość gość
problem jest taki, ze nie wiem gdzie celowac. nie wiadomo czy to odwłok czy korpus a moze korpus i doopa...z samą głowa i doopa bez korpusu chyba nie da rady aczkolwiek c***j cie tam kooorfa wie

Gość gość
Baardzo prosze.Choc wiem,ze i tak z tego nic nie bedzie,juz nieraz obiecywales :)

Gość gość
tak dla jasnosci jestes oczywiscie jedynie tworem teoretycznym jak kwarki czy inna ciemna energia. tak mi łatwiej zrozumiec kilka rzeczy a ponadto o ile nie jestem ich w stanie zrozumiec to ten image pasuje do ciebie jak ulał. powiedz wreszcie o c***j ci chodzi albo cie zatłuke lackiem i tak sie skończy twoja kariera insekta pokojowego

Gość gość
goń sie juz dawno nie wierze w to, ze zyje w realnym świecie. otaczaja mnie fantomy. jakos se radze bo sie przyzwyczaiłem co nie znaczy, ze ciągle działaja na mnie twoje wszechobecne feromony feromony

Gość gość
dlatego jakoś szczególnie nie zalezy mi na twojej akceptacji. nie lubie jak mnie w c***ja robia a ty mnie robisz w c***ja od początku cokolwiek to znaczy

Gość gość
a w ogóle skad pomysł ze ja cokolwiek robie z mysla o tobie? skończyło sie miałas szanse obecnie mi zwisasz i powiewasz

Gość gość
gość dziś a w ogóle skad pomysł ze ja cokolwiek robie z mysla o tobie? skończyło sie miałas szanse obecnie mi zwisasz i powiewasz x Szanse,z ktorej i tak bym nie skorzystala.Skoro ci zwisam i powiewam,to moze przestan mnie stalkowac i sie "odp*****l",bo twoje zachowanie nie wskazuje na to,ze masz mnie gdzies 🖐️

Gość gość
Mowisz swoje a robisz swoje,wyglada na to,ze sie i tak nie odpieprzysz,bede widocznie musiala zawalczyc,zeby sie ciebie pozbyc :O I wierz mi,twoje uczucia sa mi obojetne,tylko patrze co zrobic,zebys zniknal z mojego zycia.

Gość gość
gość wczoraj poza tym nie bedzie mi wytykał brzydoty jakis stawonóg czy czym tam se kooorfo jestes. w chch*ju cie mam pluskwo obślizgła x No wybacz,ale jestes tak zjawiskowo brzydki,ze trudno ci nie wytykac brzydoty :D