Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochalem sie bez wzajemnosci

Polecane posty

Gość gość

Powiedzialem jej, ale ona nie jest mna zainteresowana. Od 3 tyg jej nie widzialem (postanowilem jej unikac, aby zapomniec), jednak nie potrafie ciagle o niej mysle.Juz nie wiem co robic, tak cholernie boli.

Gość gość
im szybciej sie wycofasz tym lepiej

Gość gość
Wycofalem sie, ale i tak ciagle o niej mysle. Tak chcialbym zapomniec.

Gość gość
Przynajmniej jestes mezczyzna a nie cipka i otworzyles sie. Niewazne jak to sie potoczy dalej i tak zrobiles dobry krok. Jesli nie bedzie chciala rozwijac relacji to przynajmniej nie bedziesz gdybal co by bylo jakbys jej powiedzial, a jak bedzie chciala rozwijac to dobrze dla Ciebie. Tak, czy siak dobrze zrobiles. Wylizesz sie z tego za jakis czas ci przejdzie, zakochasz sie w innej, ale przynajmniej konkret, bedziesz wiedzial na czym stoisz i nie bedziesz jeczal ze usychasz do niej ale sie wstydzisz powiedziec jak co poniektorzy. Trzymaj sie.

Ja bym raadziła odezwać sie do niej i to pokazać , dac jej troche czasu , moze w koncu zrozumie , że naprawde ja kochasz , jesli nie , zapomnij

Gość gość
Tylko nie stosuj metody "klin klinem", to wcale nie działa, a przy okazji skrzywdzisz jakąś niewinną dziewczynę.Za inne kobiety bierz się dopiero jak z tej się na 100% wyleczysz.

Gość gość
przeznaczona ci inna głowa do góry

Gość gość
Ile potrzeba czasu aby zapomniec, bol zzera od srodka.

Gość gość
a co Ci strzeliło do głowy żeby zakochać się w kimś kto za Tobą nie szaleje? ja zakochuje się tylko gdy ta osoba idzie krok krok w uczuciach ze mną ,zakochujesz się gdy dostajesz znak i zgodę i potwierdzenie o wzajemności ,a wy to na ślepo zobaczycie kogoś nie wejdziecie w świat tej osoby a płyniecie w uczuciu to macie kłopoty potem,i pół życie wzdychacie do kogoś kto was nie chce,nie widzicie bezsensu tych sytuacji?

Gość gość
h7QffhgXMIjR1Ib44HviaU0c