Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Termin na 7.03

Polecane posty

Gość gość

Mam 3cm rozwarcia ale Glowa slabo napiera na szyjkę , skurczy nie czuje. Jakies sposoby oprócz spacerów??

Gość gość
Dziecko jak będzie gotowe to wyjdzie. Nie wierzę w te sposoby bo próbowałam i bez rezultatów.

Gość gość
Czyli przechodziłaś czy w terminie??

Gość gość
Ja mam termin na dzisiaj i nic się nie dzieje,a Ty autorko jak się czujesz??

Gość gość
Ale wam zazdroszczę dziewczyny. Jak ja bym chciała jeszcze raz to przeżyć. Te chwile spędzone z maluszkiem są bezcenne. Ja rodziłam 4 lata temu w maju. Zaczęło się w ostatnim dniu 41 tygodnia. Próbowałam różnych sposobów i jedynie po zjedzeniu ananasa pojawiły się skurcze ale po dwóch godzinach przeszły. Zaczęło się samo, najpierw regularne co 20 - 30 minut bezbolesne skurcze, potem co 12-10-7 minut. Dopiero po pęknięciu pęcherza zaczęły się bardzo bolesne co 3 min.

Gość gość
Czuję sie dobrze. Jadę jeszcze dzis na ostatnie zajęcia w szkole rodzenia :) Troche mam stresa, ze mi wody odejdą w tramwaju :D Dzisiaj jeszcze planuje spacerki a na weekend pożyczam pilke od koleżanki. Mam nadzieje, ze coreczka tez chce sie juz z nami zobaczyć i będzie współpracować :) A Pani z terminem na dzis jak sie czuje?:)

Gość gość
To ja z terminu na dzis-ja się dobrze czuje,nic mnie nie boli,ani żaden czop nie odszedł,ani wody się nie sacza.Będzie pewnie tak że pochodzę jeszcze z tydzien i mnie bóle złapią,ale ja się nie stresuje.Będzie co ma byc :-).

Gość gość
Cieszę się, ze wszystko w porządku :) U mnie nie wiem czy czop odszedł czy nie, bo przez cala ciążę musze nosić wkladki. Jedynie co dzis i wczoraj po badaniu szyjki jest zabarwiony na brunatno.