Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaOm

Wspomagacze diety, aplikacje, fitness plannery, gadżety

Polecane posty

Gość MagdaOm

Mam do Was pytanie, co Wam ułatwia trzymanie się na właściwych torach? Czy korzystacie z efektami z aplikacji w stylu Endomondo lub książek typu dziennik Ewy Chodakowskiej? Używacie Myfitnespall albo jakiegoś fitness plannera? Może używacie papierowych dzienników np jak BabaBook.pl albo drukujecie kartki dziennika z sieci dostępne za free? A może Vitalia to dobry kierunek? Możliwości jest wiele, co Wam pomaga, podzielcie się

Gość gość
Korzystałam z MyFitnessPal, całkiem fajny, na początku sporo trzeba się namęczyć, ale czym dłużej tym łatwiej. No i liczby nie kłamią :) Czarno na białym ile zjadłaś ile spaliłaś.

Fitatu - apka do liczenia kalorii, Endfomondo - ostatnio mnie wkurza, bo w miescie gubi mi sygnal i pomiary sa niemiarodajne.

Gość margaret57
Chodakowska mi pomaga, niektórzy nie lubią tego jej gadania ale na mnie działa motywująco i to naprawdę :P biorę jeszcze tabletki z zieloną kawą, nazywają się iqgreen. dopiero drugi tydzień z nimi leci ale mam nadzieję że trochę poprawią ten mój nieszczęsny metabolizm

Gość Martyn88
Ja w swoim kalendarzu, zapisuję wszystko, co zjem, ile się ruszam. MyFitnesspPall, korzystałam ale jednak wolę papierowe rozwiązania, jakoś mi szybciej, a wiedzę masz już dość sporą więc wiem ile mniej więcej czego mogę zjeść i nie muszę już kalorii liczyć. Miałam też dziennik Chodakowskiej ale dla mnie było to rozwiązanie tylko do trzymania na biurku, bo duże, ciężkie jak drugi kalendarz. Musze mieć coś co w torbę wrzucę i jak zjem to od razu zapiszę, bo potem zapomnę :) Łatwiej też jest mi przeglądać, czy porównywać dni jeśli efektów nie ma.

Gość AnkaNaDiecie
BabaBook świetna sprawa, używam od 2 tygodni i są efekty takie jak sobie założyłam. No i zmotywowana jestem na maksa! Bardzo podoba mi się ta forma. Fajnie, że w Polsce jest coś takiego wreszcie dostępne.

Dobrym "wspomagaczem" diety jest ktoś bliski, kto motywuje i wspiera w chwilach słabości. O zamiarach odchudzania się dobrze jest poinformować jak najwięcej osób w swoim otoczeniu. 1. powód jest taki, że zawsze możemy liczyć na wsparcie tych osób, 2. - trudniej jest się samemu wycofać z deklaracji, którą się przed złożyło przed innymi. Powodzenia!

Gość nkol231
Jasne że dobrym wspomagaczem jest ktoś bliski ja miałam kogoś takiego a mianowicie mój narzeczony bardzo mnie wspierał;) nawet jadł to co ja;) ja przy swoim odchudzaniu przyjmowałam również suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl po prostu było mi łatwiej opanować głód gdy przyjmowałam suplement!