Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Co rozumiecie pod pojęciem muzyka rockowa?

Polecane posty

rozumiecie to wąsko, tylko rock, czy szeroko czyli rock to też punk, metal i inne takie? Ja sobie ostatnio zdałam sprawe z tego, że w zasadzie nie lubie rocka, uważam tą muzyke za nudziarstwo. :P Co innego ciężki rock - metal, punk. Jeśli najwięcej slucham black metalu, w stylu Furii czy Plagi albo Satyricona, to jestem fanką muzyki rockowej, czy nie? :D Szczerze mówiąc wole hip hop, np. kaliber 44 od takiego typowego rocka :D

Gość gość
Oczywiście ikoną rocka jest zespół "ich troje" oraz Doda. Na stówe! ...a poważnie Kaliber 44, te dwa kawałki plus i minus i jestem bogiem da się jeszcze słuchać...ale reszta, nie dzięki. U2 jest fajne! Moim ulubionym gatunkiem jest rock progresywny. Zależy co kto lubi.

w zyciu nigdy nikomu nie mowilem ze slucham rocka, ale rozumiem pod ta nazwa pojecia muzyki gitarowej, od wolnych ballad do pobujania do calkiem zwawych z*********jacych kawalkow z dynamicznym wokalem... xx metalu kiedys sluchalem i to jest cos innego xx tak czy owak wiecej slucham EDM, detroit, minimalu i techno niz instrumentalnej

Gość gość
to Paktofonika była

Gość gość
Bolec p*****lec:-D