Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzień świra wg żony

Temat dla znudzonych żon

Polecane posty

Gość dzień świra wg żony

Dzień dobry! Chciałam założyć temat dla żon - kobiet w zasadzie spełnionych, ale lekko zakurzonych rutyną i prozą życia. Temat dla zwykłych żon - też matek, koleżanek, córek, sióstr i tak dalej. Żon swoich mężów, niemających i nieszukających kochanków, za to chcących: - się wygadać, poradzić lub wyżalić, - podzielić się doświadczeniem, - poszukać sposobów na pokolorowanie szarych dni, - podkręcić temperaturę w małżeństwie, - oderwać się od zasmarkanych nosów albo pieluch i tak dalej, co tam każdej przyniósł mniej lub bardziej ślepy los. Moje CV to 30 lat życia zawierające 5 lat małżeństwa. Mąż kochany, opiekuńczy. Od 2 lat mamy córkę. Pracujemy oboje zawodowo. Bywa różnie. Są wzloty i upadki, tak w sferze małżeńskiej, zawodowej, finansowej, jak i indywidualnej formy ducha i ciała. Coraz bardziej dręczy mnie cholerna nuda, strach, że tak zostanie do końca życia. Dzisiaj akurat spieprzyłam sprawę w pracy, jest więc wątpliwa atrakcja. Za kilka dni przyjdzie zjebka szefa, też się coś zadzieje. Poza tym czasami choroby dziecka, jakiś koszmarnie wysoki rachunek potrafi czasami zaskoczyć. Ostatnio otrzymane rozliczenie PIT też mnie zaskoczyło i nie wiem, gdzie się podziały moje pieniądze. W pozostałych przypadkach - rutyna, rutyna, rutyna. Niemal dzień świra od 6:30. Wychodzę czasami na kawkę lub wino ze znajomymi - czasami oznacza raz na pół roku. Ostatnio zaliczyliśmy z mężem randkę przy okazji Walentynek. Wiem, trzeba podkręcić tempo. Czy jest ktoś chętny do popisania?

Gość gość
Super, że zaliczacie teraz okres błogiej świeżości. A mieszkacie sami w domu?

Gość gość
Żon swoich mężów, niemających i nieszukających kochanków, x prowo?

Gość dzień świra wg żony
Nie jest to prowokacja, a temat dla zwykłych polskich bab :)

Gość Stasmojskarb
To i ja się dołączę

Gość Stasmojskarb
To i ja się dołączę

Gość Stasmojskarb
To i ja się dołączę

Gość gość
odpowiadam- tak mieszkamy sami w domu

Gość gość
ponudzisz sie jeszcze troche i zaczniesz szukac kochanka. a raczej poznasz takiego, ktory zawroci ci w glowie i wtedy dopiero bedzie dylemat ;) daje ci jeszcze 3-5 lat tej wiernosci i nudy :D

Gość gość
Jak się nudzisz, to sama jesteś nudna. Księżniczka kolejna, której trzeba "rozbawiciela". Zeby nie było, jestem kobietą. Kobieta inteligentna, z zainteresowaniami i szczęsliwa w zyciu nie ma czasu na nudę jak i tez nie nudzi swojego towarzysza.

Gość gość
Kobieta inteligentna? Co robisz na tym temacie ??! I gdzie Twój towarzysz?

Gość gość
leży koło mnie i smieje się z oszołomów z kafeterii:) typujemy najgłupsze wątki:)

Gość gość
to rzeczywiscie macie super zycie skoro tak spedzacie sobotni wieczor :)

Gość gość
bynajmniej nie płaczemy,że się nudzimy:) lubimy się czasem ponudzić razem, to tez jest to ogromnie przyjemne i bynajmniej dla kochających się osób nie stanowi problemu :) sobotnie wieczory kiedy jest się przeziębionym spędza się w łozku a nie na upojnych randkach na dachu wiezowca:P i to jest mega przyjemne dlatego jestescie baby głupie, to wam oboje mówimy, nudzenie się ze sobą jest słodkie:P

Gość gość
Jak się utożsamia związek z jakimiś randkami i nieustannym kotłowaniem w sypialni to tak jest. W dobrym stadle małe gesty zwykle rzeczy mają największe znaczenie i cieszą serce.

Gość gość
20:44 jakie to zalosne ze tlumaczysz sie anonimom :) teraz i ja twierdze ze musicie miec suuuper zycie :)

Gość gość
na tyle mamy super ze nie skarzymy się na forach:) ani psiapsiólkom:)

Gość gość
co to ' psiapsiolka'? ty wez lepiej moze popros tego swojego mena obok zeby zajal sie toba skoro juz lezy obok a nie piszesz na kafe jak kura domowa

Gość gość
a co, temacik psuję znudzonej kurce:)?

Gość gość
No nieznudzona zono zepsulas temat pustoglowym debilkom :D :D

Gość gość
ano:) nieznudzona stara zona idzie sie czymś zając ale do autorki i jej podobnym znudzonym: wiele par widziałam i tyle wam powiem, ze jak facet czy kobieta zadaje pytanie, czy do końca tak będzie i to obcym ludziom, to znaczy , że na pojawienie się na horyzoncie tzw. lepszej partii zaczyna swędzieć w kroku takie osoby.... , jak związek udany utożsamiacie z tym,że facet się musi nieustannie kobietą w łózku zajmowac to znaczy że jesteście po prostu głupie:) kto się z samym sobą nie nudzi ten się we dwójkę też nie nudzi

Gość gość
Dokladnie nieznudzona zono ,wyjelas mi to z ust ,ja tez ide sie ponudzic ze swoim,pozdrowka;)