Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolec 33 lata

stara mi znowu w psyche wjezdza

Polecane posty

wmawia mi, ze mnie utrzymuje i ze jak jej nie bedzie, to mnie kto inny bedzie utrzymywal cale zycie 🖐️:D bo ja jestem cymbalem co nic nie potrafi, i w zyciu chodzi tylko o pieniadze dlatego stoje w miejscu :D🖐️. Rzygac sie chce, na szczescie jada za tydzien do polski to sie uwolnie od piertolenia, pojechalbym do polski, ale w polsce zamiast jednej osoby, ktora mi piertoli bedzie 5, dlatego nie jade. Polska i polak mi zycia nie zmieni, wlasnie to odkrylem xD.

Gość gość
twoja matka ma duzo racji, ktoregos dnia obudzisz sie z reka w nocniku leserze :D

Gość gość
jesli nie masz ochoty jechać do polski to nie jedz, to twoje życie mi matka dawała tylko delikatne rady, ale nigdy nie pozwoliłam by do końca kierowała moim życiem, jesteś dorosły i chyba wiesz co dla ciebie jest najlepsze, a z ta praca to ma racje chyba ze znajdziesz sobie bogata kobietę tzw utrzymywanke, jeśli nie pracujesz ,bo jeśli pracujesz to ja bym coś znalazła na linie obrony.

hehe pewnie niedługo cie z chaty wywali jak sie do roboty jakiejś nie weźmiesz:D🖐️

Gość gość
jesli nie masz ochoty jechać do polski to nie jedz, to twoje życie mi matka dawała tylko delikatne rady, ale nigdy nie pozwoliłam by do końca kierowała moim życiem, jesteś dorosły i chyba wiesz co dla ciebie jest najlepsze, a z ta praca to ma racje chyba ze znajdziesz sobie bogata kobietę tzw utrzymywanke, jeśli nie pracujesz ,bo jeśli pracujesz to ja bym coś znalazła na linie obrony.

Gość gość
badrenta zalatw jakas robote w fabryce filipowi, wspomoz kolege z kafe w tych trudnych dla niego chwilach :D

Gość gość
powiec matce ze twoj bolec zarobi na ciebie

na tym swiecie sa dwie rzeczy do wyboru: praca albo zycie, ja wybieram zycie 🖐️ :) nie dam sie korporacyjnym szczurom, a wam radze sie zastanowic nad wlasnym zyciem, bo zycie na tej planecie jest tylko jedno

a ci co mi gadaja, ze trzeba pracowac zeby zyc, to robia w fabrykach albo nic tylko praca dom praca dom, to mowi samo przez sie, czy ja komus mowie co maja robic? Ja sobie tylko zyje i mam wyjepane, wiem ze na tym swiecie sa tak piekne rzeczy jak mercedes sl z lat 70, albo sls, w fabryce jak zgnije to koniec

tu noe chodzi o to ze ja nie chce albo mi sie nie chce, tu chodzi o to, ze ja w kazdej fabryce nie wyrabialem psychicznie, bo to monotonia i uciekalem

Gość gość
to jestes sory pasożytem i leniem ,niechce takiego chłopa co ja będę na niego zapiepszac chyba ze od matki będzie wołał kase

Gość gość
:P piwiosz,bolec,neptyk to jeden swir:P