Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Idzia87

Problemy z mężem...

Polecane posty

Mąż od dawna nie daje na utrzymanie domu, na początku gdy zamieszkał ze mną miał długi , zanim się pobraliśmy domownicy uznali ,że abyśmy mogli mieć nowy start nie będą od niego pobierać na opłaty. Sytuacja niestety trwa do dziś , nie ma z nim rozmowy , nie ma z nim żadnych twardych ustaleń, miga się zawsze od wszystkiego. Nie mam z nim wspólnego konta , ale nie mam też wglądu w to ile zarabia ,co spłaca i dlaczego, nie bo nie i już. Udaje ,że nie wie jakie są opłaty, ma wiele długów zapewne z poprzedniego związku , nie wiem ile ale tak po prawdzie to nie moja sprawa , prawnie również to co było jego przed małżeństwem nie jest moje i odwrotnie, ale płaci to do dziś moim kosztem i kosztem tego ,że od 3 lat nie dokłada się. Normalna rozmowa daje tylko zapewnienia bez pokrycia , awantura też nie przynosi skutku jak i tłumaczenie naturalnych kwestii. Dziewczyny, kobietki jak sobie radzicie z takim traktowaniem??

Gość gość
Kopnij go w dupę , bo on cię olewa...ma cię za nic...

Gość gość
3 lata czekasz żeby się dokładał?! Ja piertolę! Pogoń go w diabły bo jeszcze nowych długów narobi.

Gość gość
jak sobie radzimy? normalnie- nie dajesz kasy nie siadasz do stolu jak jest obiad itd