Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myśli samobojcze a samobójstwo

Polecane posty

Gość gość

Myślę że dobrze trafilem z tytułem szukam osób które tak mieli w pon idę do psychiatry są samobójcy bez silni szukający w krzyku pomocy są tez tacy którzy o tym rozmyslaja mieliście juz próbę pytania -z jakiego powodu -myśli -jak wyglądała twoja próba -jak długo to trwało najwazniejsze -jaki miałeś kontakt spoleczny Nie życzę sobie policji w pon idę do psychiatry sam

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, w tym i psychiczne, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli ma dolegliwości małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gość
I co mam iść do sekty daj spokój energię ...

Gość gość
Ja cały czas mam myśli samobójcze, żaden kebaby psychiatra nie pomógł.. Tylko jestem za mało odważna żeby to zrobić, wychodząc z domu marzę o tym żeby mnie jakiś samochód rozp******il.. zazdroszczę osoba które się zabiły

Gość gość
A ŚWISTAK SIEDZI ITD...

Gość gość
Ja właśnie nie wiem co mam zrobić a twoim powodem co jest

Gość
gość dziś to jakieś farmazony i glupoty.:O gość dziś zastanawiam sie po co to cie ciekawi? Szukasz jakieś "inspiracji"?:/ NA pewno nie przyłożę do tego reki...

Gość gość
Depresja, poczucie beznadziejnosci, bezsilności, bezsensu

Gość gość
wejdz na forum www.nerwica.com Udaj sie do psychologa-psychoterapeuty psychodynamiczngo, przyjmują w przychodniach w Poradni Zdrowia Psychicznego na NFZ

Gość gość
Ja tez tak mam ale coś się na nią składa jestem gorszy, odludkiem, mam psychoze słyszę coś , zakochalem się

Gość gość
Wkurzam się różne rzeczy

Gość
gość dziś przecież napisała ze idzie do psychiatry...a zresztą myślisz ze to takie proste-pójdziesz do psychiatry/psychologa i wszystko jest ok...musi sama sobie poradzić, psychiatra może tylko pomoc, bo jak nie chce żyć i czuje ze wszystko jest bezsensu to nikt jej nie pomoże...

Gość gość
Ja mam myśli samobójcze, ale już myślę również o sposobie popełnienia samobója. Przedtem kończyło się na samych myślach o śmierci.

Gość gość
To ostatnie to najmniejszy problem ja chciałbym się powiesić poprzez rdzeń kregowy

Gość gość
Powiem to psychiatrze w najblizsze wolne dni idę do szpitala nie wstrzymuje tam

Gość gość
A ja na klamce. Ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy.

Gość gość
Są Poradnie Zdrowia Psychicznego przyjmują tam psychologowie-psychoterapeuci, psychiatrzy

Gość gość
Myślę że jak że sobą skończę w psychiatryku żeby nie było że coś tam się powiesze to skończę to wszystko i to by było na tyle albo po próbuj usunąć po lekach

Witam, pilnie poszukuje osób do badań związanych z pracą magisterską, jestem studentką resocjalizacji na UAM w Poznaniu. Niniejsza ankieta jest jej niezbędna do napisania pracy magisterskiej, której temat brzmi: "Uwarunkowania prób samobójczych wśród młodych dorosłych." Skierowana jest do osób w wieku od 18 - 35 lat i dotyczy osób po przebytej próbie samobójczej. Ankieta jest całkowicie anonimowa, a jej wyniki posłużą wyłącznie do celów naukowych. Z góry dziękuję za poświęcony czas i szczere odpowiedzi! http://www.ebadania.pl/94f744afd6e8706a Pozdrawiam, Jasia

Gość gość
Eutanazję chcę! Mam myśli samobójcze! Popełnię samobójstwo!