Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anakondaaaaa

wóżba może zmarnować Ci życie

Polecane posty

Gość anakondaaaaa

byłam u wróżki, przewidywania były bardzo dobre, ale nieprawdziwe, co spowodowało niemałe zamieszanie w moim życiu. A koleżance sprawdziły się niewiarygodne rzeczy u tej samej wróżki. Dar czy zbieg okoliczności? co myslicie

Czasem się sprawdza, ale chyba nie w tych czasach , kiedyś była taka Pani 35 lat temu, co czekało się do niej 2-3 miesiące. Moja mama nie dała rady do niej iść wiec wysłała swoją siostrę. Ciotka dopiero po tym jak się pierwsze złe rzeczy sprawdziły ( ta wróżka mówiła wszystko) powiedziała mojej mamie. Może to autosugestia ale niektóre rzeczy nie da się samemu sprowokować. Ja natomiast usłyszałam kiedyś że, nie mogę liczyć na mojego pantera a jednak z uporem maniaka wierzę że się w końcu zmieni... Zależy o co się pyta, też zależy od wróżki czy z powołania ( prawdziwa) czy taka których teraz wiele....

Gość anakondaaaa
moja koleżanka nie mogła zajść w ciąże, wiele lat sie leczyła, lekarze nie dawali nadziei, z desperacji poszla do wróżki a ona jej powiedziała, że będzie miała 2 dzieci. Była przekonana, że została oszukana. Teraz ma 2 synów . Dlatego i ja do niej poszlam. Tak pewnie mi mówiła, z takim przekonaniem. niestety tylko jej wróżba wprowadziła zamęt w moim życiu i zablokowała moje poczynania, mogące mi pomóc

Gość gośćkość
jak dobra wróżka to sie sprawdza uwierz w to to siłą autosugestii na pewno sie spełni