Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Aaaaaaaaaaa hahahahahaaa!!!!!

Polecane posty

Gość
ale chyba ci starczy skoro już prawie wymiotujesz :P

Sysia o tobie to sobie wiem wszystko ale o tej drugiej justynie nie :D

Gość
Ciekawe czy dojechał do tego Sosnowca. :D

Gość gość
a widziales moze tam jakas cpunke? hahahah

Gość
Neptyk dziś aha...myślałam ze pijany jeszcze jechałeś pić do kolegi do sosnowca. :D:P:P ehh nie mogę spać, ale musze sie położyć.Dobranoc :)

Bo sądziłam ze jestes inny. :( zawiodłam sie na tobie i na całym Kafe. To zadziwiające, ze wystarczy posiedzieć kilka godzinek dluzej, zeby poznać wasze prawdziwe twarze. W sumie to nawet cie polubiłam, normalnie sie wypowiadałeś przynajmniej w ciagu dnia, ale jednak nie :(

Gość gość
ty alkoholik ona mega cpunka cichodajka za kreske gggb czarna mamba rznaca sie na dwa baty hotelowa zdzira sysia kuter rybacki i moglbym tak wymieniac w nieskonczonosc:D

przykro mi że Cie zawiodłem :D jak widzisz jestem pojepany bardziej niż inni :D

Moze faktycznie cos brałeś? Właśnie myślałam, ze mniej, skoro taki Piwosz i za dnia potrafi napisać cos w stylu "eee cipcie".

Gość
My tu wszyscy jesteśmy patologiczni.:classic_cool: gość dziś :D:Djak długo jeszcze te prowo będzie sie za mną ciągnąc?!? :D W sumie mnie to bardziej śmieszy bo jak by mi przeszkadzało to po zablokowaniu tamtego nicku zmieniłabym go na inny. :D

Dlaczego nie? To jest lepsze niz alkohol. ;) nie próbowałam, wiec nie wiem :D ale z opinii wsród kolegów zdecydowanie fajniejsze. Ps. Kiedy patrzę na temat, to nie moge powstrzymać sie od śmiechu, i to tak jak jeszcze chyba nigdy, nie moge przestać :D czy ze mną wszystko w porządku?

tak wszystko z Tobą w porządku :D na kafe wchodzi się po to żeby sie pośmiać :D

Czy tu sa na tym kafe juz sami faceci? Bez kituuu tu juz prawie nie ma kobiet masakra

Gość
Dagmara Kukawska dziś gdybym rzeczywiście sie tego wstydziła i to zrobiła to a) w ogóle bym tego nie pisała...:D b)dawno zmieniłabym nick. ;) lub c)dalej bym sie "chwaliła" i nie zaprzeczała, :D jak widzisz nie ma w tym żadnej logiki. :D a mi to tak naprawdę lata kolo d**y bo znam prawdę, a kafe nie traktuje poważnie, fajna odmiana od reala gdzie ma dobra opinie- przynajmniej moge sie pośmiać.. ;) :P Papa Dobranoc 😘

Wyskoczyło mi po stosunku jakieś ropne coś na pipce..:o boje sie że Dominiś to odkryje i mnie rzuci, pryszcze na zwieraczach i sutach jakoś zaakceptował..:( ale czy zaakceptuje ropną gule ci ciipsku? boje się że nie😭

Gość
Chociaż tak naprawde źle sie czuje i nie moge spać...:( good girl gone bad96 dziś podszyw. :o ostatecznie kładę sie do łóżka wiec możesz pisać. ;)