Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smut no mi boze...

Polecane posty

Gość gość

nienawidze swojego zycia,jestwm przygnebiona i nie wiem jak dalej zyc..wszyStko mnie drazni wszystko to przez ,je malzenstwo,nie potrqfie odejsc mam meza ktory mnie nie szanuje,traktuje jak sluzaca nie daje podzuxia Bezpieczenstwa i milosci..nigdy Nie przytula jest coraz gorzej..nie rozmawiamy ze soba,kazde siedzi w inym pomieszczeniu przychodzi do domu ,narzeka i jak zawsze pozniej gra do wieczora... placze codziennie...bo niemam juz sily...i odejsc sie boje jeszcze cale zycie przede mna,ale czuje ze juz nic sobrwgo mnie nie spotka... chcialam miec normalna rodzine ,jestem pracowita,zaradna ,wychowuj dziwcko,chodze do pracy... i wzamian za to nie dostaje nic

Gość gość
powiedz mu jak się czujesz rozmawiałaś z nim o tym? nie usługuj mu jak nie chcesz nie gotuj itd. może poradnia małżeńska jak ci to nie pomoże to niestety musisz wziąć sprawy w swoje ręce i się rozwieść takie życie to nie życie musisz jakoś rozwiązać problem

Gość gość
rozmowy nie skutkuja... robi mi na zlosc,nic go nie rusza...jwst jak kamien ma okropny charakter moge nie gotowac,nie sprzatac...nie robi na nim wrazenia ...rozwod..latwo sie mowi,ale kiwdy pomysl ze mam zostac kompletnie sama z dzieckiem,nie zapewnie mu tego co wspolnie.. nie jestem materialistka ale martwie sie jak sobiw poradze,jeatwm sama,niemam nikogo.. rodzina mieszka w polscea i tam nie chce wrocic..

Gość gość
niech pani przytuli się do Maryi ona uważa to za konieczność w dzisiejszych czasach. Jej Serce pragnie pani szczęścia i wszystkiemu zaradzi. w broszurce pt : Zaufajcie Maryi (dostępnej w internecie) jest wszystko.

Gość gość
a może terapia szokowa zostaw mu dziecko i sama wyjedź na miesiąc nie martw się o bobasa ojciec sobie poradzi przeważnie jest tak że jak matki zabraknie to u facetów pojawia się instynkt rodzicielski mój ojciec też tak miał ogólnie miał mnie w d***e matka się mną zajmowała ale kiedy ta zachorowała i poszła do szpitala to musiał się mną opiekować

Gość gość
gość dziś x Maryja nie zbawia! zbawia tylko Bóg! idź z tą herezją gdzieś indziej

Zgadzam się z tym, że trzeba zaufać Bogu, powierzyć małżeństwo Matce Bożej. Ona tuli do serca. My, ludzie często szukamy oparcia w ludziach, a jedynie Bóg jest na tyle dobry, że trwa przy nas zawsze, ale my tego nie dostrzegamy. Jestem po 30tce, ale z niejednego chleba jadłam i wiem dziś, że bez Boga nie ma prawdziwego szczęścia ani życia. Spójrz też na siebie. Co doprowadziło do takiej obojętności męża i czy tak było zawsze? Był czas, że i ja narzekałam, ale wiesz... Zaczęłam od siebie i jest naprawdę o niebo lepiej dookoła :)

Gość gość
Maryja nie jest Bogiem!! Bóg nie ma matki bo nie był by w tedy Bogiem bo Bóg nie ma początku ani końca bo jest Bogiem Maryja to kobieta która umarła 2000tyś lat temu a w Biblii pisze żeby NIE ZWRACAĆ się do UMARŁYCH czytajcie biblię a unikniecie herezji oczywiście co nie znaczy że Maryja była błogosławiona ale to była matka Jezusa a Jezus jest jedynym pośrednikiem między nami a Bogiem a nie Maryja!!! CZYTAJCIE BIBLIE!!!!!

Gość gość
terapia szokowa bylaby dobra,ale nie moge tego zrobic bo zaczal niedawno prace .. wylaliby go...jakby mial sie zajac dzieckiem,musialby pojsc na chorobowe ..a to oznacza koniec pracy

Gość gość
weź nie przesadzaj poradził by sobie jaką panią by wynajął czy znajomej by podrzucił