Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezwartościowy

zniszczona psychika

Polecane posty

Gość bezwartościowy

Mam kompletnie zdewastowaną psychikę.Co jest tego powodem? Mianowicie to,że nie potrafię odnaleźć się w tym świecie.W świecie zgniłym,zakłamanym,gdzie materializm rządzi . W świecie,w którym to,że 20 latki masowo sypiają z kilkadziesiąt lat starszymi facetami z powodów materialnych,jest normą. Nie potrafię odnaleźć się w rzeczywistości,gdzie zasady nie istnieją a wierność jest tylko pustym słowem. Nienawidzę tego świata i nienawidzę siebie za to,że żyję. Egzystencja dla mnie jest męczarnią.Żałuję,że eutanazja nie jest legalna,ponieważ strach przed śmiercią jest jedyną rzeczą,która trzyma mnie przy życiu.

Gość gośćmarzeniem
ale zaczekaj,każdy sam tworzy swój świat,jeśli chcesz możesz swój zbudować tak że będzie piękny,i omijać i te panny i szczury materialistyczne,możesz też zapomnieć się w miłości,nie bierz na siebie całego świata,tu jest wszystko i brzydota i piękno

Gość bezwartościowy
jak je ominąć,skoro one są wszędzie?

Gość gość
Nie wiem,ale próbuj.

Gość gośćmerzeniem
zasady istnieją każdy ustala je sam w sobie,nie każdy ulega wpływom,niektórzy nawet są natchnieniem i potrafią motywować słabszych

Gość bezwartościowy
Chciałbym znaleźć taką,co tchnie we mnie wiarę,że jeszcze istnieją takie,które nie ranią .

Gość gość
Życie to walka a każdy nowy dzien jest jak loteria zawsze bądz sobą nie rob jak reszta nic na siłę Dasz radę powodzenia Nostradamus

Gość gość
Może gdzies są takie co nie ranią ja nie spotkalem jeszcze takiej Nostradamus

Gość bezwartościowy
widocznie nie istnieją.

Gość gość
P******e mamy czasy i ludzie się zmieniają teraz laski tylko kasę kochają takie są fakty Nostradamus

Gość gość
Powodzenia życzę bys znalazl taką wartosciową kobietę o ile takie gdzies są ? Nostradamus moja rada nie ufaj na maxa kobiecie zmienne są jak pogoda

Gość bezwartościowy
Niedługo faktycznie dojdę do wniosku,że wartościowe laski nie istnieją i będę miał wyj****e w to wszystko.

Gość gość
Przestań miauczeć. Wkurzają takie typy jak ty! Ile ty masz lat? Jesteś dzieciątkiem uzależnionym od c/y/c/k/a mamusi czy tatuś wystarczająco nie kochał co ? Tacy zdołowani, wiecznie narzekający, nienawidzący cały świat jak ty, nigdy nie zaznają spokoju ani żadnej satysfakcji . Tacy jak ty, mają wypisane na czole jak neon że jest życiową dooopą. Co cię obchodzi kto z kim sypia i ile razy? Co cię obchodzi czyjaś moralność? Za kogo ty się masz żeby dyktować kto co robi i w jaki sposób? Zmień podejście. Przestań krytykować bo świat jest piękny i ludzie też są piękni ale z takim podejściem jak twoje nie dziwię się że s/r/a/s/z na wszystko i wszystkich. Najpierw sam musisz posiadać te kryteria które szukasz zanim zaczniesz szukać tych innych, tych "lepszych". Sam sobą reprezentujesz wielkie zero a domagasz się stówy u innych. Wstydziłbyś się!

Gość bezwartościowy
Jestem po prostu szczery.

Gość bezwartościowy
Jak każdy DDA zresztą :).

Gość gość
Nie truj chłopie. Te DDA ma bodajże ponad połowę społeczeństwa. Wymówka jest dobra do czasu kiedy przestaniesz być nastolatkiem. Potem się dorośleje poprzez rozmyślanie i planowanie SWOJEGO NOWEGO życia. Takiego, jakim chciałbyś żeby było. Od razu nie da się wszystkiego zrobić bo Krakowa w jeden dzień też nie zbudowano. Pozatym, mylisz pojęcia. Szczerość a miauczenie wraz z lenistwem to nie to samo.

Gość bezwartościowy
Dobra,nie zamierzam z Tobą dyskutować,idę spać,dobranoc.

Gość bezwartościowy
Zresztą,nigdy nie byłem leniwy.A usprawiedliwienie puszczalstwa jest słabe.Dobranoc.

Gość gość
masz rację chłopie.

Gość gość
bezwartościowy dziś Zresztą,nigdy nie byłem leniwy.A usprawiedliwienie puszczalstwa jest słabe.Dobranoc. X Acha, "dobranoc" bo zabrakło Ci konkretnych argumentów? Jeżeli nie możesz wytrzymać ognia, to uciekasz z kuchni. Ech, jakże to typowe w Twoim rodzaju. Nie usprawiedliwiam puszczalstwa. Są różne rodzaje ludzi i różne upodobania jak i fetysze. To co brzydzi Ciebie, podnieca innych. Nic nowego. No proszę, Ty jesteś taaaki moralny. Wstąp do zakonu a unikniesz wszystkiego co ten "paskudny świat" ma do zaoferowania. Zamknij się w celi, klep zdrowaśki a będziesz czysty jak łza i z dala od tego "pustego świata". P.S. Daję słowo że autor to jakiś małolat.

Gość gość
ej Ty idz truć swojej babie co ,chłopak młody i ma rozkminy a Ty stary i się puszysz o

Gość byle do lata
ja staram sie nie kłamać,nie puszczam się,nie zalezy mi na wielkich pieniądzach i nie ulegam złym wpływom więc jednak można jak sie chce,widzę ze świat jest zepsuty ale co z tego?ja pozostaję sobą

Gość bezwartościowy
Masz rację,w sumie doszedłem do wniosku,że niepotrzebnie się tym wszystkim gryzę.Dosyć już się gryzłem sam ze sobą,wystarczająco straciłem ,przez podążanie za czymś,co właściwie nie istnieje.Dlatego od dzisiaj koniec.Biorę się konkretnie za siebie,a płeć przeciwną olewam.Trudno,widocznie nie wszystkim jest dane mieć wszystko,czego zapragną.

Gość gość ss
Nie Jesteś wyjątkiem też tak mam i to już od najmłodszych lat.Dokładnie tak samo.

Gość bezwartościowy
Może to i lepiej :).

Gość gość
wartościowe kobiety i laski dwudziestoletnie istnieją na tym swiecie, wcale nie wyginęły, tylko że wy chłopcy ich nie zauważacie bo one się nie afiszują, żyją skromnie nie zaczepiają facetów, nie sa na topie, wy patrzycie na sztuczne laski z kilogramami tapety na twarzy, zwykłe dziewczyny nie puszczają się za pieniadze, bo sa zwykłe i niezauważalne

Gość gość
Skoro Ciebie interesują tylko takie 20 letnie dzi\vy co sypiają ze starymi dziadami, bo zwykła ładna skromna dziewczyna jest dla Ciebie nudna, to do kogo te pretensje?

Gość gość
bezwartościowy dziś Jak każdy DDA zresztą usmiech.gif . - No nie bardzo. Mój były był zakłamanym zdradzającym skurczysynem z DDA i przez niego jak słyszę DDA, momentalnie skreślam faceta, bo mam 90% szans, że będzie nie wiedział czego chce, miał ciągoty do alkoholu, będzie niedowartościowany, niezdecydowany i kłamliwy

Gość bezwartościowy
Jestem niedowartościowany ,ale nie kłamię i nie piję,staram się być zdecydowany,a zdrad nienawidzę .I to nie jest prawda,że nie zauważam skromnych ,ładnych dziewczyn.Jest wręcz odwrotnie,kręcą mnie naturalne ,spokojne kobiety/dziewczyny.Tylko niestety one i tak wybierają później wariatów.