Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezwartościowy

zniszczona psychika

Polecane posty

Gość gość
To badz wariat , szalony , inteligentny , z poczuciem humoru .Dziewczyny kochaja takich .

Gość bezwartościowy
Ja bym takiej naturalnej ,skromnej dziewczynie dał wszystko.

Gość gość
Rzeczywiście, idź chłopie do psychiatry.

Gość bezwartościowy
Spotkałbym się chętnie z takim skarbem.

Gość gość
ja też tak mam , nie chce mi się żyć Myślałam kiedyś o zgłoszeniu się do metamorfoz ,ale tam przyjmują bogate paniusie , wszystkie wykształcone, specjalistki : ksiegowe, menedżerki,nauczycielki Nawet w szpitalu pytają cię o zawód, jakby to miało wpływ na leczenie Czy w jakimś czasopiśmie,programie pokazano metamorfozę biednych,bezrobotnych kobiet?

Gość bezwartościowy
Współczuję Ci :).Zapewne jesteś wartościową,wrażliwą i uczuciową kobietą :).

Gość bezwartościowy
Zresztą spójrz na to z tej strony,my wiele nie wymagamy,tylko szczerego uczucia.I jeszcze raz mówię,że gdzieś mam odpicowane panny,szukam naturalnej,skromnej dziewczyny.

Gość gość
bezwartościowy jaki jest Twój feler,że kobiety odpuszczają szybko z Tobą znajomość?

Gość bezwartościowy
A taki,że tapeciary odrzucam,a naturalne ,spokojne dziewczyny mają mnie za bajeranta(mimo,że to nieprawda)i dostaję od nich kopa :/

Gość gość
To smutne.

Gość bezwartościowy
Niestety :).Gdzie jest moja naturalna?

Gość gośćg
co za czubek ale gowno i pieklo zrobil jakiejs dziewczynie z zycia straszne ze taki wariat nie potrafi sobie zajecia znalezc ale taka desperacja mu sie wlacza

Gość gość
jezeli to nie jest tylko depresja nastolatka to nie sadze zebys kogos znalazl naprawde coraz mniej jest glupkow zeby z czubkami zakladac jakies patologiczne rodziny i produkowac nieszczesliwe dzieci poczytaj co piszesz najpierw o naturalnych dziewczynach a potem ze nie mozesz zdzierzyc ze sie p*****la jakies obce dziewczyny na ktore niby nie patrzysz

Gość bezwartościowy
Co ty możesz o mnie wiedzieć,anonimowy hejterze? Studiuję ciężki kierunek,a to,że jestem DDA nie znaczy,że jestem gorszy od ciebie.Poza tym w przeciwieństwie do Ciebie dogadam się z obcokrajowcem ,ponieważ oprócz j.polskiego znam j.angielski+2 inne.Szkoda mi ciebie :).

Gość gość
ja tez znam angielski i francuski strasznie ciezko bedzie ci kogos znalezc z tym gownem co siedzi w twojej glowie na udany zwiazek chociaz wiadomo ze to kwestia dobrania sie naprawde ludzie sa obecnie za wygodni zeby jakies wiezi z czubkami zaciesniac

Gość gość
te agresywne teksty o puszczalstwie tych na ktore niby nie patrzysz miwia duzo o tobie takie zale ns swiat to czlowiek moze wyladowac pijac ze znajomymi raz na jakis czas od tego oni sa a nie kipiec takim czyms

Gość bezwartościowy
A znasz mnie w ogóle i wiesz chociaż co przeszedłem i jaki jestem w życiu codziennym ?Bo kreujesz mnie na jakiegoś potwora :).Nie wiesz skąd we mnie tyle bólu i nienawiści .I to ty jesteś agresywna.

Gość gość
w miare normalny czlowiek jak chce sie pozalic na swiat to albo ma swoj swiat o dobrze i dobrze sie w nim czuje i nims znajomych o podobnym podejsciud ciu i sobie smeca razem a nie kipi agresja

Gość gość
nie kreuje cie na potwora ale na czlowieka chorego ktory swoja choroba zasralby zycie komus

Gość bezwartościowy
Myślisz,że nie marudzę znajomym itd?To wcale nie pomaga.Uwierz,są gorsi ludzie ode mnie.Ja np.nigdy nie uderzyłbym kobiety,jestem gentelmanem,puszczam kobiety w drzwiach.I ty mówisz,że po pijaku można się żalić.W tym problem...że ja nie piję.Jestem DDA,kiedyś piłem więcej,teraz jestem czysty.