Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 letnia dziewica

Polecane posty

Gość gość

znam dziewyczyne ,dowiedzialem sie, ze jest dziewica .Moje zdziwienie bylo duze,jestem w szoku do dzisiaj, niebrzydka dziewczyna,usmiechnieta i dziewica

Gość gość
No i ? Może Ci faceci z którymi by chciała być i mieć życie seksualne jej nie chcą a znowu chętnie rozdziewiczyliby ja Ci których ona nie chce. Ot i filozofia.

Gość gość
ona nie byla z facetem nigdy z tego co slyszalem

Gość gość
albo jest bardzo religijna, albo nie trafila na swego, albo po prostu cie okłamała ;)

Gość gość
Znowu ten głupi stereotyp, że dziewice są brzydkie i smutne... Nie są. Wiesz jak to przyjemnie mieć czyste sumienie? Żyć wg swoich zasad, swojej wiary? Kto żyje w szambie, ten już tak przyzwyczaił się do jego smrodu, że nie może zrozumieć kogoś, kto żyje z czystym środowisku.

Gość gość
boże ale niektórzy mają zryty beret tą religijną papką

Gość gość
dzacunek dla tej Pani sa jeszcze kobiety z zasadami,ze nie ida do kibla na imprezie itp.

Gość gość
ona nie jest jakas fanatyczka religijna

Gość prawictwo pospolite 152
wy chyba jestescie nienromalni . PRzeciez im ktos bardziej religijny tym szybciej traci dziewictwo Przecież na wsiach ludzie są najbardziej religijni i mają najwiecej dzieci

Gość gość
ja straciłam dziewictwo w wieku 29 lat. i wcale nie dlatego ze sie "szanowałam". byłam bardzo ciekawa jak to jest, a jednocześnie bałam się pozwolić facetom na więcej, uciekałam jak idiotka. strasznie mnie to męczyło. w końcu pojawił się chłopak, któremu zaufałam i wreszcie poszłam na całość. było cudownie. do dziś jesteśmy razem i uprawiamy fajny sex, eksperymentujemy. żałuje że nie spotkaliśmy sie 10 lat wcześniej, ale cóż :)

Gość gość
moizm zdaniem swiadczy,ze dziewczyna ma szacunek do samiej siebie

Gość guldiensterna
Też jestem dziewicą w tym wieku. Jestem atrakcyjna, robię karierę, imprezuję i nie mogę spotkać faceta, który by mnie pociągał i który by mnie chciał. I tak sobie trwam w cnocie, mimo sporego grona adoratorów. Niestety, niewystarczająco interesujących. Nie jestem religijna, w ogóle nie jestem chrześcijanką nawet, więc nie ma to nic wspólnego z wiarą. I nie czekam na męża, na wielką miłość, trzęsienie ziemi. Po prostu szukam faceta, na którego będę się chciała rzucić. Ale ciężko mi takiego spotkać.

Gość gość
to czekaj do 40-stki nie wierze ze nie spotkalas na sowjej drodxe wartosciowego faceta

Gość guldiensterna
Jak nie spotkam nikogo, to umrę dziewicą, dla mnie to nie jest jakiś wielki problem. Ja nie szukam wartościowego faceta, tylko faceta, którego będę pożądać do szaleństwa, to różnica. Spotkałam takich kilku w życiu. Niestety, albo byli zajęci, albo nie byłam w ich typie. Cóż, mówi się trudno i żyje się dalej.

Gość gość
i dobrze uwazam ,ze fajnie seks z kims obojetnie kim nie jest fajny lepiej wcale niz z byle kim

Gość guldiensterna
i dobrze uwazam ,ze fajnie seks z kims obojetnie kim nie jest fajny lepiej wcale niz z byle kim x też tak uważam. Po co mam iść do łóżka z facetem, który mnie średnio kręci fizycznie. Co mi po jego dobrym charakterze, kiedy mnie chodzi o seks.

Gość gość
Pewnie naczytała się na kafeterii że zamiast bad-boyów lepiej wybierać podstarzałych prawików i efekt był taki że żaden nie umiał jej rozdziewiczyć. Cała filozofia.

Gość gośćEve
Nie mam jeszcze 30, ale też jestem dość późną dziewicą i co mnie kto co o tym sądzi. Znam swoją wartość i nie będę się stosować do czyjegoś widzimisię, ja nie rozliczam takich co dają doopy na prawo i lewo.

Gość gość
11:02 Czy ty późna dziewica musisz od razu obrażać innych w sumie jesteś b.wulgarna zacytuje "dają d**y na prawo i lewo"

Gość gość
lepiej byc dziewica niz nie byc

Gość prawictwo pospolite 152
lepiej byc dziewica niz nie byc pod warunkiem , że jest pożadana przez wszystkich a nie zapuszczona zapomniana otyła i samotna

Gość gość
dziewice sa fajne znam tez taka jedna